Hogy szerezzek ilyen barátokat?
Szóval elvesztettem mostanában a haverjaim, de el akarok járni hétvégente(korábban velük jártam el és osztálytársaim is). vannak ilyen haverok, de max így suliban(2 éve járok oda), és az érdekelne, hogy tudnám vissza szerezni az előző sulimból a kapcsolataim. Velük szívessen eljárkálnék, csak vmelyikeknél alapból nem próbálkozok. Másikak hívtak, de aztán lemondták, és úgy érzem h nem látnának szívesen. Valami ötlet? Hogy tudnék azokkal találkozgatni akikkel az előző sulimban spanoltam össze? Vagy rávenni a sulimbelieket h eljöjjenek velem(jobban csak idén kezdtünk haverkodni, és így inni vagy ilyesmit gondoltam). Vagy vissza szerezni az elvesztett kapcsolataim?
Tudom h sok a kérdés, meg az egész ilyen nagyon zagyva, ha vki nem ért vmit elmagyarázom, csak segítsen vki lécci!
A vki még elment, de ez a lécci ütött a végén rendesen :D
Először is: miért vesztetted el a régi barátaidat? Mert ugye csak úgy nem lehet megbontani egy kapcsolat szálát sem.
Másikak (mások) hívtak, de utána lemondták. Ehhez az a kérdésem, hogy ha volt, akkor mi volt az indok? Vagy ha nem volt, akkor amíg ennek nem mész utána, addig nem tudod meg biztosan, hogy nem látnának-e szívesen.
Szóval annyira kérlek, hogy ezekre válaszolj és lehet, hogy akkor már lesz miből kiindulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!