A barátaim miért mindig csak akkor szeretnek ha "ittasak"?
Szerintem inkább egyetemeken kötődnek életre szóló barátságok, ill. olyanok között akik közel laknak egymáshoz és kiskoruktól együtt vannak.
Középiskolába azért nem (vagyis szerintem ritka és ezt is figyeltem meg), mert haveri alapon működnek a dolgok. Szóval minden új, új arcok és, ha vannak is olyan része a haverságnak ahol mélyebb kapcsolat alakul ki, az is valamilyen szinten felszínes. Nem mondom, hogy nincsenek, de szerintem mára kevés. Ezt figyeltem meg magamnál, a bátyámnál, több ismerősömnél. (bár nekem még van egy évem, de most átmegyek estire és minden gond nélkül) Ellenben egyetemekre érett emberek jutnak, szóval a lazább emberek akik tanulás helyett elmentek focizni vagy inni, azok kiesnek. Egy azon érdeklődésű emberek kerülnek össze, pl. ha te művészi egyetemre mész, akkor olyan emberekkel leszel körülvéve akiket érdekel a művészet, ellenben gimnáziumba lehet, hogy senkivel nem tudtál erről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!