Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti hisztek a fiú-lány barátság...

Ti hisztek a fiú-lány barátságban?

Figyelt kérdés

Hiába mondják sokan, hogy nem létezik, én hiszek benne, mert én egy lányt barátként is tudnék szeretni meg sztem egy lánnyal is el lehet hülyülni úgy, mint a fiúkkal, sőt én jobban kijövök a lányokkal, mint a fiúkkal.

17/F

2012. aug. 14. 10:53
1 2
 11/12 anonim válasza:

ez akkora idiótaság.

hiszel benne? oké! akkor létezik;) ha így állsz hozzá...

én nem értem, hogy honnan ered ez a "legenda" hogy "nem létezik fiú-lány barátság". szerintem az egy nagyszerű dolog és lehetséges is, és ha azt mondanám, hogy nem létezik ember, aki több ideig kibirja a víz alatt, és ezt mégis bebizonyítják, akkor ez a kérdés nagyon nevetséges. Vannak fiús lányok, illetve lányos fiúk, akiknek ez jön be, és több fiú barátjuk van, mint lány. Most komolyan! ha rengeteg fiú barátom van(20/L) akkor az összessel lefogok feküdni? elég gyökér elképzelés..

Kérdező, ha van egy lány(több nem is kell) akivel több a dolog, akkor amellett miért ne lehetnének lány barátnőid?

2012. aug. 25. 12:15
 12/12 anonim válasza:

Belagezapista

1. nem kell homoszexuálisak legyenek.

2. a szépség szubjektív, és valóban, ha "ronda" valaki a szememben, akkor nincs esélye túllépni a barátságzónán. kérdéses, hogy a "ronda" fél ezután miért "fordul el" sok esetben? Szerintem ha valaki tisztában van önmagával, hogy kinek az esete és kinek nem, és nem kíván akárkivel kikezdeni, akkor fel se merül az ilyesmi, és jól megvannak .

2012. aug. 25. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!