Eldob 12 év barátságot, egy rongy emberért? És még én tartsam tiszteletben, holott ő soha nem szeretett?
Sziasztok
Az a helyzet,hogy van egy barátnőm 12 éve.Megismerkedett 2 éve egy senkiházival,de szó szerint az.Az eleje elment tök jó volt minden szuper.Aztán pár hónap után,megalázta rendesen terrorba tartotta lelkileg.Meg csalta! Ezek után a bnőm még lefeküdt vele és azt mondta így még jobban izgatta.Mindenért a barátnőm volt a hibás,bármit csinált vagy bármit mondott.Aztán hónapokig nem érdekelte a barátnőm,a barátnőm sírt,könyörgött neki,lement a lakására mikor is ilyeneket mondott neki a pasi,hogy"mire haza érek és ott leszel,úgy megverlek elvisz a mentő" "nem kellesz,értsd meg" aztán jött,hogy beszéljenek stb....nem kereste a pasas 1 hónapig Októberben.Aztán megint ez a herce-hurca,1 héten egyszer lement hozzá a barátnőm taxival mert a pasi a drága Audijával lusta volt érte jönni,hajnalban meg haza mert munka.De eközben ugyan ezt csinálta vele,mikor a pasi akarta találkoztak,ha nem nem.Tudni kell,hogy a pasi erős drog függő,nem bír leállni.Mellett iszik is, a barátnőm ha egyáltalán annak lehet nevezni még a drogot is leviszi neki.Velem olyan,hogy mikor van kedve lejön hozzám a földszintre(mert ő az emeleten,én pedig vele szemben a földszinten lakom) ha nem,nem.Én bármit kérek tőle,semmit sem teljest de ha a pasi azonnal ugrik és szalad.2 év alatt nem,hogy egy étterembe de még egy moziban sem voltak.Semmi csak a lakásba.Én ennek már nem akarok részese lenni mert szeretem a barátnőmet és nem bírom már elviselni ami művel vele a pasi és ő meg hagyja.Azt írta nekem,hogy ő a szolgája a pasinak ő így boldog attól még lehetek a bnője de tartsam tiszteletbe.De ezt hogy lehet,mikor ő is tudja,hogy igazam és igazunk van az anyjával és az apjával is de még sem érdekli.Most a pasi nem engedi haza mert be volt nagyon drogozva a pasi, nem engedte haza a bnőmet,ezért a csaj be xanaxozott és megint persze ki volt a hibás? A csaj.Most levitte az anyjához,és míg szabadin van keddig nem engedi haza és a teelfonját is elvette..Igazság szerint fáj nekem nagyon,hogy egy ilyenért eldob engem:( ilyenért eldobja a barátságunkat.Velem negyed ennyire nem viselkedett.Ki magyaráztam már neki a lelkemet de semmi.A másik meg még az,hogy biztos vagyok benne,hogy ha én nem fogok keresni akkor ő sem.Nagyon sokszor eszembe jutott.,hogy ő fele annyira sem volt oda értem,mint én érte.Ő él hal a pasasért,ad neki a pasi 20 ezret abból 15 ezret a pasira költ,de a pasi egy csoki nem sok annyit nem vesz neki soha kb ezt csinálja.Hogy lehet így boldognak lenni,mikor rendesen terrorba tartsa! Elnézést a helyesírási hibákért,de nagyon dühös és inkább csalódott vagyok.Egy barátnőm sincs csak ő:(
Nem nagyon fogok tudni írni mert a szomszéd bácsitól írok,ő meg nem szívesen enged ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!