Hogy ugrasszak egymásnak két embert?
Figyelt kérdés
Elöljáróban annyit: tudom h szemétség, de ezvan. Szal arra lennék kíváncsi, h hogy ugraszthatnék két embert egymásnak, h ne nagyon vegyék észre?2012. aug. 9. 18:34
1/7 anonim válasza:
Jól látod a dolgot, aljas dolog.
Amúgy azt jó lenne tudni, hogy kikről van szó, milyen kapcsolatban vannak egymással (pl egy szerelmespárról, barátokról, rokonokról, szomszédokról van szó..), és hogy miért akarod egymásnak ugrasztani őket.
2/7 A kérdező kommentje:
barátok. az indok sztem mellékes
2012. aug. 9. 18:40
3/7 anonim válasza:
az indok egyaltalan nem mellekes, nagyban befolyasolja a felhasznalhato eszkoztarat.
De szerintem, inkabb foglalkozz valami ertelmesebb dolggal...
4/7 anonim válasza:
Nézd meg az idevágó South Park részt... Tweak vs. Craig a címe.
5/7 A kérdező kommentje:
az egy baj csak az h úgy kéne ezt csinálni h ne vegyék észre, így viszont lebuknék valszeg
2012. aug. 15. 17:08
6/7 anonim válasza:
Mindkettő bizalmába férkőzöl és kifaggatod őket egymásról, biztos mondanak majd valami negatívat is egymásról. És ezt visszamondod a másiknak. De sajnos ennek az a veszélye, hogy tudni fogják, hogy te mondtad el.
7/7 A kérdező kommentje:
naigen jó lenne úgy h ne tudják h én voltam
2012. szept. 3. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!