Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy ugrasszak egymásnak két...

Hogy ugrasszak egymásnak két embert?

Figyelt kérdés
Elöljáróban annyit: tudom h szemétség, de ezvan. Szal arra lennék kíváncsi, h hogy ugraszthatnék két embert egymásnak, h ne nagyon vegyék észre?

2012. aug. 9. 18:34
 1/7 anonim válasza:

Jól látod a dolgot, aljas dolog.

Amúgy azt jó lenne tudni, hogy kikről van szó, milyen kapcsolatban vannak egymással (pl egy szerelmespárról, barátokról, rokonokról, szomszédokról van szó..), és hogy miért akarod egymásnak ugrasztani őket.

2012. aug. 9. 18:38
 2/7 A kérdező kommentje:
barátok. az indok sztem mellékes
2012. aug. 9. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:

az indok egyaltalan nem mellekes, nagyban befolyasolja a felhasznalhato eszkoztarat.

De szerintem, inkabb foglalkozz valami ertelmesebb dolggal...

2012. aug. 11. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg az idevágó South Park részt... Tweak vs. Craig a címe.
2012. aug. 15. 16:50
 5/7 A kérdező kommentje:
az egy baj csak az h úgy kéne ezt csinálni h ne vegyék észre, így viszont lebuknék valszeg
2012. aug. 15. 17:08
 6/7 anonim válasza:
Mindkettő bizalmába férkőzöl és kifaggatod őket egymásról, biztos mondanak majd valami negatívat is egymásról. És ezt visszamondod a másiknak. De sajnos ennek az a veszélye, hogy tudni fogják, hogy te mondtad el.
2012. szept. 3. 16:24
 7/7 A kérdező kommentje:
naigen jó lenne úgy h ne tudják h én voltam
2012. szept. 3. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!