Hogy változtassak?
A suliban van egy csomó lány, aki sokkal szebb nálam, meg jobban öltözködik (szerintem). Apuci pici lánykái. Gazdag, elkényeztetett kis ku@va mind. Mindegy, szóval egyik sem jeleskedik a tanulásban, nekem pedig nagyon jól megy (kitűnő vagyok, országos helyezések...stb), de még is azt érzem, hogy nekik több okuk van a boldogságra. Rengeteg barátjuk van, nekem pedig egy sincs. Szörnyű, hogy nyilvánosan tervezik a hétvégi programjaikat facebookon, én meg hétvégén is a négy fal között tanulok. Annyira strébernek, jelentéktelennek érzem magam, ráadásul vitathatatlan, hogy magányos vagyok, mert tényleg nincs barátom. Rengeteg éjszakát sírtam már át ezek miatt, hogy holnap még egy szörnyű nap, mikor senki nem fog hozzám szólni, mert anyum egész nap dolgozik, apum pedig nem él velünk. Már nyitni sem merek mások felé, mert elutasítanak, bunkón leráznak. Hogy változtassak? Esetleg van valaki ,akivel ugyan ez a helyzet?
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!