A barátságunk tönkremegy. Mit tegyek? Többi len.
Gondolkodj el egy kicsit!Az ember egy alapvetően társas lény,egyedül lehet,hogy fent tudja magát tartani anyagilag,de az érzelmi életet egyedül nem lehet,nem szabad élni.Egyáltalán semmilyen életet nem szabad egyedül leélni.A legrosszabb dolog egyedül lenni,mikor lehetnél valaki mással is egy iskolában.Fél éve ülök egyedül és itthon is egyedül vagyok.10.osztályos vagyok egy szakközépben.Nagyon elcs_sztem mindent.És nagyon megbántam!Vannak így is az osztályban is barátnőim,de senki sem ül mellettem.Egyedül érezni igazán,hogy milyen jó volt társaságban.Hiába van mellettem 27 másik ember,mégis egyedül vagyok.Nem túl jó érzés,rettentő érzés.Ebbe NE KERÜLJ BELE!!
Inkább gondolj arra,hogy mekkora rossz mindenkit eltaszítani magadtól csak büszkeségből!!Ne rontsd el úgy,ahogyan én tettem!Ne legyél olyan büszke,mint én voltam!Ide ne juss,ahova én!Ez nagyon nem jó..:( inkább keress mást is magad mellé,de próbáld ő vele is rendezni a barátságotokat.Néha kell és érdemes lenyelni azokat a méreggombócokat,hogy újra jó lehessen minden!Úgyis kiadtál magadból mindent..:D
16/L
Előbb-utóbb biztosan befogják látni,hogy nem kell hülye ribikének lenni ahhoz,hogy boldog legyen az ember:) és szívesen válaszoltam!
16/L
ezt majd később érted meg,de az előző válaszomhoz fűződött!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!