EddyB96 kérdése:
"Csak azt tudjuk igazán gyűlölni, akit valaha nagyon szerettünk" (? )
Figyelt kérdés
szerintetek ez igaz??2012. ápr. 22. 16:51
11/19 anonim válasza:
Nem csak azt,de azt még jobban!Ha nem köt érzelmi szál valakihez,és bajt okoz nekem,persze hogy utálom.De ha közelebbi csinálja ezt velem,az még nagyobb szemétség,nagyobb talán az indulat is.Bár én hamar lenyugszom például.
13/19 anonim válasza:
Legfeljebb azt, akire szükségünk volt. De az nem szeretet.
14/19 anonim válasza:
Szerintem ez igaz :) Én is igy vagyok most is a régi legjobb barátnőmmel :/ De nem baj... túléljük :)
15/19 anonim válasza:
Még ha nem is gyűlölni akkor is arra tudunk a legidegesebbek lenni akit szeretünk/szerettünk.
17/19 anonim válasza:
Ha veszünk egy bűnözőt, akit nem ismertünk a találkozásunkig, amikor is kárt okozott nekünk, akkor nyilván gyűlölni fogjuk utána, de előtte nem szerettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!