Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi tesz igazán különlegessé...

Mi tesz igazán különlegessé egy barátot?

Figyelt kérdés
Mi jellemzi azt a barátot, aki mindig ott van mellettünk, akár a legnehezebb időkben is? Milyen tulajdonságok teszik őt olyan személlyé, aki nemcsak a nehéz pillanatokban, hanem a mindennapokban is megérdemli a figyelmünket és a tiszteletünket?

tegnap 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor igaz egy barát,ha nem szól bele az életünkbe, max komoly veszély esetén figyelmeztet.

Nemcsak jóban, hanem rosszban is kitart mellettünk.

És sosem azt mondja, amit hallani szeretnénk,hanem azt, ami a tényleges véleménye, még ha nyers, vagy meghökkentő is.

Nem irigy ránk semmiért, nem pletykál ki és nem rivalizál semmilyen téren.

Nem a külsőnk,nem anyagi okok miatt barátkozik, hanem az embert nézi a barátjában !

tegnap 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Az jellemzi, hogy tényleg mindig ott van mellettünk, akár a legnehezebb időkben is. És ugyanennyire fontos, hogy ha jó dolog történik, azt is szívesen osszam meg vele, alig várjam, hogy elmondhassam neki. És mindez kölcsönös, tehát nem taszít el, ha nála van gubanc és örömmel újságolja el, ha nála van jó hír. Bizalom, őszinteség, szeretet, kölcsönös érdeklődés egymás dolgai iránt, közös élmények. Egy hullámhosszon vagyunk, kíváncsi vagyok rá. Úgy szoktam mondani, hogy kedvelem az egész lényét.
tegnap 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
1-2# Magyarul ti isteneket kerestek. Ilyen ember nem létezik!
tegnap 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Én csak azt fogalmaztam meg a válaszban, amit magam is adok ,ha igaz barátom van.

Egy betűvel többet nem várok el senkitől !

tegnap 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
#3 Van ilyen ember :) A valóságot írtam én is. Pont az a lényeg, hogy EMBER. Kedvelem az egész lényét AZ ESENDŐSÉGEIVEL EGYÜTT. Amit írtam, ahhoz tényleg csak kölcsönös érdeklődés kell, semmi más. (#2-es voltam)
tegnap 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
A közös értékrend is fontos, de nyilván annak mentén alakult ki a baráti kapcsolat. Közös élmények, amelyek összekovácsoltak. És tulajdonképpen osztom, hogy ha valós az érdeklődés, tehát van már egyfajta kötődés, szeretem tudni mi újság vele, akkor a jóban-rosszban rész tényleg jön magától. Ha pedig működik köztünk a kommunikáció is, akkor a nehézségek áthidalhatóak. Ha nagy a fizikai távolság, vagy egyik oldalon már van család, gyerekek, akkor sem egy nagy kunszt felhívni, ráírni néha a másikra. Ez nem „megérdemlés” kérdése, egyszerűen érdekel a másik ember, tehát keresem és vice versa.
tegnap 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Tökéletes, amit a 6-os írt, mármint az érdeklődésről és a " megérdemlésről ".

Sajnos, vagy szégyellni való, de mind a három eddigi régi és mély barátságomat a barátaim párja,a kedves feleségek illetve családja hűtötte ki és emiatt ért véget. Papucs emberekkel nem lehet normális baráti kapcsolatot fenntartani, sajnos ez még a felhívás, vagy ráírás szintjére is igaz :/

# 1 és 4.

ma 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!