Elmennétek erre az eseményre, ahova csak a barátotokon keresztül hívtak meg, külön nem? Párom nem érti, mi a problémám ezzel.
Barátomnak és nekem is megvan a saját baráti társaságunk, de szoktunk úgy programozni, hogy mindketten ott vagyunk. Az ő baráti társasága elég homogén, együtt lógnak mindig, így akiknek ott a társaságból van barát/barátnő/férj/feleség, akármi őt is mindig hívják.
Akármit kitalálnak, Whatsapp group chatben megbeszélik. Minden barát/barátnő tagja annak a közös chatnek, csak én nem. Egy éve rendszeresen találkozom mindegyikükkel különböző programok keretein belül, mégsem hívott be a csoportba senki.
Akármikor találkozunk, jól elvagyunk, kedvelnek engem, én is őket, szóval nem hinném, hogy ezzel lenne gond.
Most valaki feleségének a szülinapi buliját szervezik, ezért külön chatet hoztak létre nélküle, hogy ott beszéljék meg a részleteket. Természetesen engem nem vettek be a chatbe, a szervező nem szólt nekem, de a barátomon keresztül meg vagyok hívva. Barátom szerint ez "magától értetődő", én viszont mondtam, hogy nem szívesen megyek, mivel engem senki nem hívott, és ez már nem az első eset. Mennyibe telt volna hozzáadni a chathez? Semennyibe, megvan nekik a számom.
Ti elmennétek? Én fújom fel a dolgot, vagy nektek is rosszul esne? Amíg új voltam és annyira nem ismertek, teljesen természetesnek vettem. 1 év és elég sok közös program után azonban már kicsit kívülállónak érzem magam, hogy míg a többi pár tagja minden chatben ott van, engem csak a barátomon keresztül hívnak meg.
Kíváncsi vagyok, ki hogy látja ezt.

Furcsa nagyon, párod is fel tudna venni a csoportba, miért nem teszi?
Hát én így nem mennék. Minek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!