Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmennétek erre az eseményre,...

Elmennétek erre az eseményre, ahova csak a barátotokon keresztül hívtak meg, külön nem? Párom nem érti, mi a problémám ezzel.

Figyelt kérdés

Barátomnak és nekem is megvan a saját baráti társaságunk, de szoktunk úgy programozni, hogy mindketten ott vagyunk. Az ő baráti társasága elég homogén, együtt lógnak mindig, így akiknek ott a társaságból van barát/barátnő/férj/feleség, akármi őt is mindig hívják.

Akármit kitalálnak, Whatsapp group chatben megbeszélik. Minden barát/barátnő tagja annak a közös chatnek, csak én nem. Egy éve rendszeresen találkozom mindegyikükkel különböző programok keretein belül, mégsem hívott be a csoportba senki.

Akármikor találkozunk, jól elvagyunk, kedvelnek engem, én is őket, szóval nem hinném, hogy ezzel lenne gond.

Most valaki feleségének a szülinapi buliját szervezik, ezért külön chatet hoztak létre nélküle, hogy ott beszéljék meg a részleteket. Természetesen engem nem vettek be a chatbe, a szervező nem szólt nekem, de a barátomon keresztül meg vagyok hívva. Barátom szerint ez "magától értetődő", én viszont mondtam, hogy nem szívesen megyek, mivel engem senki nem hívott, és ez már nem az első eset. Mennyibe telt volna hozzáadni a chathez? Semennyibe, megvan nekik a számom.

Ti elmennétek? Én fújom fel a dolgot, vagy nektek is rosszul esne? Amíg új voltam és annyira nem ismertek, teljesen természetesnek vettem. 1 év és elég sok közös program után azonban már kicsit kívülállónak érzem magam, hogy míg a többi pár tagja minden chatben ott van, engem csak a barátomon keresztül hívnak meg.

Kíváncsi vagyok, ki hogy látja ezt.

ma 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha minden más pár benne van a chatben úgy valóban fura. Nekem férjem baráti társaságának a chatben én nem vagyok benne, de egy másik barátnő aki sokkal újabb mint én, igen. Mert egyszer adta a lovat egy srác alá hogy bullyingoljon egy másikat és így bevette. Na én ilyet soha nem csináltam. De engem személy szerint ez nem zavar, együtt megyünk mindenhova alapból, és amíg nem vagyok a csoportban addig legalább azoknak a programoknak a szervezése és észben tartása a férjem dolga.
ma 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Furcsa nagyon, párod is fel tudna venni a csoportba, miért nem teszi?

Hát én így nem mennék. Minek.

ma 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem is értem, hogy miért másiknak kéne téged oda bevenni ha a saját párodnak csak egy kattintás lenne, de amiért mégsem akar bevenni? Nem a többieknek kellene rád gondolni, hanem a te párodnak. Főleg ha látja, hogy más barátnők benne vannak.
ma 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, én is csak akkor szeretek elmenni valahová, ha tényleg meghívtak és a barátom ugyanígy nem értette, hogy miért nem elég ha rajta keresztül megyek. Viszont ez, hogy a többedik közös chatben sem vagy benne elég furcsa és az is, hogy ez nem az első eset. Én megpróbálnám kideríteni, hogy ki csinálta a szülinapos csoportot és ő vett-e fel mindenkit, vagy mondjuk a baráti társaságot vette csak be és a párját mindenki maga tette bele. Az eredeti chatnél például szerintem egyértelműen a párod dolga lenne felvenni téged. Szerintem teljesen érthető, hogy rosszul esik ez az egész, főleg, hogy ez nem az első eset. A barátodnak is meg kéne érteni ezt és neki bevenni ezekbe a közös dolgokba. Vagy ha esetleg a baráti társaság vagy annak egy tagja direkt szorít ki téged, akkor azt is a barátodnak kellene tudnia/kiderítenie és megoldania valahogy, mert az ő barátairól van szó. A lényeg, hogy neki a te oldaladon kellene állnia, akár véletlen egybeesés vagy feledékenység az oka, akár szándékos kierekesztés.
ma 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!