Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális hogy a férjem nem...

Normális hogy a férjem nem vágyik barátokra?

Figyelt kérdés

35 éves és konkrétan van egy igaz barátja még főiskoláról aki külföldön lakik de néha meglátogat bennünket.

De napi szinten beszélnek egymással a neten. Napokban megkérdeztem,hogy miért nem akar helybéli emberekkel ismerkedni de annyit válaszolt nekem, hogy ő így is boldog hogy vagyok én neki meg a gyerekünk, barátból meg elég neki egy mint 10 felületes kétszínű.

tegnapelőtt 20:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem látja, hogy ez később lesz nehezebb. Barátok nélkül nehéz és lesz egy pont, amikor nem lesz elég, hogy vagy te meg a gyerek és valakivel meg van az az egy távol lakó.

Nekem a szüleim is hagyták leépülni a kapcsolataikat, és miután mi gyerkekek már nem laktunk ott, meg bejött a válás néztek, hogy most mi van, hogyan tovább. És teljesen leépültek azok a készségeik is, hogy egyáltalán, hogy kellene barátságokat kialakítani, életben tartani.

tegnap 01:31
 12/13 anonim válasza:
Ez ilyen korban történik
tegnap 02:17
 13/13 anonim ***** válasza:
64%

Nekem sincs férfiként egyetlen barátom sem.Pedig már középkorú vagyok.

És ennek okán nagyon szívesen megkérdezném a három igaz - de volt - barátom feleségét, hogy nagy örömük telt -e abban,hogy a férjükből engedélyt kérő,otthon gubbasztó és elszámoltatott pincsikutyát csináltak ?

Akinek kötelező a munka,feleség, gyerekek és háztartás és minél több pénz szentségben felőrlődni és biorobottá válni.

Teljesen más emberekké váltak a barátaim, sosem gondoltam volna. Késő lesz az ocsúdásra, amikor már ketten maradnak majd a mamával és egymást ölik napi szinten. Csak ezt látom magam körül mindenfelé....

F

tegnap 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!