Normális hogy a férjem nem vágyik barátokra?
35 éves és konkrétan van egy igaz barátja még főiskoláról aki külföldön lakik de néha meglátogat bennünket.
De napi szinten beszélnek egymással a neten. Napokban megkérdeztem,hogy miért nem akar helybéli emberekkel ismerkedni de annyit válaszolt nekem, hogy ő így is boldog hogy vagyok én neki meg a gyerekünk, barátból meg elég neki egy mint 10 felületes kétszínű.

Szerintem nem látja, hogy ez később lesz nehezebb. Barátok nélkül nehéz és lesz egy pont, amikor nem lesz elég, hogy vagy te meg a gyerek és valakivel meg van az az egy távol lakó.
Nekem a szüleim is hagyták leépülni a kapcsolataikat, és miután mi gyerkekek már nem laktunk ott, meg bejött a válás néztek, hogy most mi van, hogyan tovább. És teljesen leépültek azok a készségeik is, hogy egyáltalán, hogy kellene barátságokat kialakítani, életben tartani.

Nekem sincs férfiként egyetlen barátom sem.Pedig már középkorú vagyok.
És ennek okán nagyon szívesen megkérdezném a három igaz - de volt - barátom feleségét, hogy nagy örömük telt -e abban,hogy a férjükből engedélyt kérő,otthon gubbasztó és elszámoltatott pincsikutyát csináltak ?
Akinek kötelező a munka,feleség, gyerekek és háztartás és minél több pénz szentségben felőrlődni és biorobottá válni.
Teljesen más emberekké váltak a barátaim, sosem gondoltam volna. Késő lesz az ocsúdásra, amikor már ketten maradnak majd a mamával és egymást ölik napi szinten. Csak ezt látom magam körül mindenfelé....
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!