Milyen tapasztalataid voltak a barátkozással? A többi kérdést a Megjegyzésben találod. F/39, Budapest
Az ember néha úgy érzi, hogy bár próbálkozott, valami mégsem sikerül a barátkozás terén.
Lehet, hogy a szociális helyzetekben való komfortérzet hiánya, vagy a bizonytalanság nehezíti meg a kapcsolatok kialakítását.
A barátkozás sokszor nem megy olyan könnyedén, ahogyan szeretnénk, és az ember magányosnak érezheti magát, miközben azt látja, hogy mások könnyedén találnak társaságra.
Valahol ott van a vágy, hogy nyitottabbak legyünk, de a félelem vagy a kudarcélmények visszahúznak minket.
✓ Nekem is nehéz a mások felé nyitás, de bennem van a vágy, hogy barátokra leljek.
✓ Hasonló személyek véleményére lennék kíváncsi. Ha szívesen beszélgetnél privátban, arra is lehetőséged van.
Kérdések, amikre szívesen várom a válaszodat, véleményedet:
? Mi akadályozza leginkább a barátkozásban?
? Hogyan érzed magad, amikor új emberekkel beszélgetsz?
? Mi segíthetne abban, hogy könnyebben ismerkedj?
? Milyen tapasztalataid voltak a barátkozással?
? Mi a legfontosabb számodra egy barátságban?
? Mennyire vagy nyitott új emberek megismerésére?
? Van valami, amit elvársz egy barátságtól, de nem találod meg?
#10 Semmi gond, ha nem szeretnél ott írni.
Mi az, ami furcsa számodra?
Persze irhatunk majd ott.
Csak az, hogy ugyan ott lakunk meg Te is mész este.
#12. Kicsi az esély, minden lehetséges.
+++ Ne aggódj! +++
:)
7-13! Ne csináljátok már, ekkora mázlit, hogy ugyanazon kerület, valami közös esti színhely. :)
Remélem, hogy azóta beszéltetek már ;)
Persze tuti zavarban lennék a helyetekben, de ti kerestetek ismeretségeket. Az öletekbe hullott a lehetőség.
#14 Én nyitottan állok az új ismeretségek előtt. Személyes kontaktépítés a célom.
Írtam neki, de természetesen tiszteletben tartom, ha (még) nem áll készen a közvetlen kommunikációra. Pozitívan állok a dologhoz.
Amúgy azt hittem először, hogy magammal fogok beszélgetni (F39)
Indulok dolgozni, aki szeretne úgy is elér itt ... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!