Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen tapasztalataid voltak...

Peti_1985 kérdése:

Milyen tapasztalataid voltak a barátkozással? A többi kérdést a Megjegyzésben találod. F/39, Budapest

Figyelt kérdés

Az ember néha úgy érzi, hogy bár próbálkozott, valami mégsem sikerül a barátkozás terén.

Lehet, hogy a szociális helyzetekben való komfortérzet hiánya, vagy a bizonytalanság nehezíti meg a kapcsolatok kialakítását.

A barátkozás sokszor nem megy olyan könnyedén, ahogyan szeretnénk, és az ember magányosnak érezheti magát, miközben azt látja, hogy mások könnyedén találnak társaságra.

Valahol ott van a vágy, hogy nyitottabbak legyünk, de a félelem vagy a kudarcélmények visszahúznak minket.

✓ Nekem is nehéz a mások felé nyitás, de bennem van a vágy, hogy barátokra leljek.

✓ Hasonló személyek véleményére lennék kíváncsi. Ha szívesen beszélgetnél privátban, arra is lehetőséged van.

Kérdések, amikre szívesen várom a válaszodat, véleményedet:

? Mi akadályozza leginkább a barátkozásban?

? Hogyan érzed magad, amikor új emberekkel beszélgetsz?

? Mi segíthetne abban, hogy könnyebben ismerkedj?

? Milyen tapasztalataid voltak a barátkozással?

? Mi a legfontosabb számodra egy barátságban?

? Mennyire vagy nyitott új emberek megismerésére?

? Van valami, amit elvársz egy barátságtól, de nem találod meg?

jan. 2. 07:57
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

#10 Semmi gond, ha nem szeretnél ott írni.

Mi az, ami furcsa számodra?

jan. 4. 16:41
 12/27 anonim ***** válasza:

Persze irhatunk majd ott.

Csak az, hogy ugyan ott lakunk meg Te is mész este.

jan. 4. 16:49
 13/27 A kérdező kommentje:

#12. Kicsi az esély, minden lehetséges.

+++ Ne aggódj! +++

:)

jan. 4. 17:09
 14/27 anonim ***** válasza:

7-13! Ne csináljátok már, ekkora mázlit, hogy ugyanazon kerület, valami közös esti színhely. :)

Remélem, hogy azóta beszéltetek már ;)

Persze tuti zavarban lennék a helyetekben, de ti kerestetek ismeretségeket. Az öletekbe hullott a lehetőség.

jan. 4. 17:25
 15/27 A kérdező kommentje:

#14 Én nyitottan állok az új ismeretségek előtt. Személyes kontaktépítés a célom.

Írtam neki, de természetesen tiszteletben tartom, ha (még) nem áll készen a közvetlen kommunikációra. Pozitívan állok a dologhoz.

Amúgy azt hittem először, hogy magammal fogok beszélgetni (F39)

Indulok dolgozni, aki szeretne úgy is elér itt ... 😃

jan. 4. 17:33
 16/27 anonim ***** válasza:
Jó munkát:)
jan. 4. 17:39
 17/27 A kérdező kommentje:
#16. Köszönöm szépen, aki nem dolgozik, jó pihenést! 😃
jan. 4. 17:55
 18/27 A kérdező kommentje:
#1 Inkább legyen egy beszédes, szófosó barátom, mint, akit nem érdekelne, hogy mi van velem, kerül.
jan. 5. 14:23
 19/27 A kérdező kommentje:
#2 Nagyon tiszteletben tartom, hogy fontos számodra a bizalom és a minőségi idő. Én is úgy érzem, hogy egy barátság akkor igazán erős, ha van idő és tér egymás megismerésére, és ha mindkét fél figyel rá, hogy a másik kényelmesen érezze magát. Az, hogy visszafogott típus vagy, teljesen rendben van, és értékelem, hogy nyitottan és őszintén beszéltél erről. Kíváncsi vagyok, milyen témák érdekelnek téged, amikről szívesen beszélgetsz!
jan. 5. 14:27
 20/27 A kérdező kommentje:
#3 Én is úgy gondolom, hogy a jó kommunikáció és a közös érdeklődés elengedhetetlen a kapcsolatokban. Ami a humort illeti, biztos vagyok benne, hogy mindenki más-más módon találja azt meg – lehet, hogy valakiben még nem ismerted fel, de érdemes lehet egyszer olyan helyzetben beszélgetni, amikor mindketten kényelmesebbek vagyunk. A másik nemhez tartozóval való beszélgetés valóban összetettebb lehet, de ha őszinte és tiszteletteljes a kommunikáció, akkor nem kell, hogy problémát jelentsen.
jan. 5. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!