Lányok, ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Van a munkahelyemen egy srác, az utóbbi időben ilyen-olyan okokból kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, jókat beszélgetünk, nagyon jó partner, mint intellektuálisan, mint figyelmesség szempontjából. Társalgásunk során sokszor van szó rólam, mentálisan enyhén szólva sem vagyok százas, próbálom a fényesebb oldalamat vetíteni magamról felé is. Annak ellenére, hogy fenntartásokkal kezelem az ő közeledését(?), valahogy mégis meg tudja ereszteni a nyelvem, olyan dolgokat matyogok ki, amit megfogadtam, soha, senkinek nem mondok. Tudom hogy a srác egy kedves, gondoskodó, érzékeny művészlélek, mégis nagyon meglepett, mikor újra találkoztunk: meghallgattatott velem egy dalt, amiben ő gyakorlatilag elénekel engem, a dalszöveg rólam szólt, de ezen sorok között sok olyan is szerepelt, melyről szándékosan nem beszéltem neki vagy kamuztam. Elképesztően összezavarodtam, természetesen valamelyest megható volt, megvolt a romantika faktora is a dolognak, ugyanakkor ijesztően szürreális is volt az élmény. Olyan zavarban voltam, hogy muszáj volt magamat kimentenem ebből a szituációból, felhívattam magam a barátnőmmel, azóta nem beszéltünk. Lányok, ti találkoztatok már ilyen fiúval, vagy egyáltalán mi lett volna a ti reakciótok erre? Egy fura művészfiú fura kezdeményezése lenne ez? Már ilyenekre is gondolok...dec. 30. 14:05
1/3 anonim válasza:
Egyértelműen bejössz neki. A kérdés, h neked is Ő?
Mert, ha igen, akkor ülj le vele és beszeljétek meg a dolgokat.
Egyértelműen egy cuki, romantikus alkat,mondd el neki nyugodtan, h mit érzel, sztem megfogja érteni.
Szurkolok nektek.😊🤞
2/3 A kérdező kommentje:
Szia, akkor szerintem már lépett volna. Körülbelül egy hónapja beszélgetünk, azelőtt jóformán sosem tettük. Nyilván bírom, mint srác mert különleges, van elvétve humora meg tényleg jó vele beszélgetni, de ennyi. De lehet jobban meg kellene becsülnöm az ilyen embereket és nem csak max barátként tekinteni rájuk. Köszi a választ!
dec. 30. 15:27
3/3 Nahar válasza:
Lehet, hogy nem jól kamuztál, de ezzel nincsen gond.
Te bejössz neki, neked kell eldöntened, hogyan tovább.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!