Lányok, ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
A barátom haja hosszabb mint az enyém. Neki a dereka alá ér, nekem meg kb. vállig. Ti hogy viszonyulnátok ehhez?2018. okt. 21. 21:57
1/7 anonim válasza:
Sehogy, ez a te baratod :)
Nekem ugyanez van csak a batyam haja er a seggeig enyem meg vallig :)
2/7 anonim válasza:
Sehogy. Nem írott szabály, hogy egy lánynak hosszabb haja kell hogy legyen, mint egy fiúnak. Nem érdekelne, nem jelent semmit.
3/7 anonim válasza:
A volt legjobb barátnőmnek a barátjának a haja szerintem hosszabb mint az övé. Mondjuk szerintem az a srác úgy néz ki azzal a hajjal mint egy hippi. De ízlések és pofonok.
4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon szép, dús haja van. Így néz ki: [link]
Köszi mindenkinek a választ!
2018. okt. 22. 07:24
5/7 anonim válasza:
2-es válaszoló vagyok:
Ha meg ilyen a haja, akkor tényleg nem lehet rá panasz. Mondjuk a derék alá ér haj nekem lánynak sem tetszik már, nemhogy fiúnak. :D De még mindig jobb, mintha igénytelen, ápolatlan haja lenne. (rengeteg fiút ismerek akinek hosszú a haja, de hajat mosni luxus.. khmm.. :D)
6/7 A kérdező kommentje:
Én is sokat segítek neki a hajápolásban. Mosni, szárítani, fésülni sokat szoktam. De ő is igényes rá, megcsinálja egyedül is.
2018. okt. 22. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!