Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem létezik fiú lány...

Miért nem létezik fiú lány barátság?

Figyelt kérdés
Illetve ha szerinted létezik, akkor hogy lehet? Miért nem tudja egyik fél túltenni magát azon, ha esetlegesen megtetszik neki a másik és tényleg csak barátként folytatni? Én lány vagyok, de mind a fiúk, mind a lányok véleményére nagyon kíváncsi lennék. Akár itt, akár privátban. (Most főként a 18-tól 35-ig terjedő nem házas emberek közti barátságról lenne szó.)
tegnap 14:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, csak pontosan tisztában kell lenni a határokkal (ez az, ami félre szokott menni), amiket vagy közösen állítanak fel a felek vagy önként, saját maguknak.
tegnap 14:32
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Létezik, csak figyelembe kell venni a másik igényeit és határait. Tisztán kell kommunikálni, hogy mit is éreznek a felek.

Nekem is vannak férfi barátaim, tulajdonképpen ugyanúgy viszonyulok hozzájuk, mint a női barátaimhoz. Amikor szingli voltam, egyértelművé tettem, hogy nem tervezek párkapcsolatot, most, hogy van párom, egyértelmű, hogy ő a párom, nem keresgélek. Részükről is megvan ennek a menete.

25/N

tegnap 14:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, de akkor szigorúan csak barátság, és semmi több.
tegnap 14:36
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Létezik.

"Miért nem tudja egyik fél túltenni magát azon, ha esetlegesen megtetszik neki a másik és tényleg csak barátként folytatni?"

Miért kellene túltenni magát az embernek valamin, ami be sem következett? Logikád szerint akkor a biszexuálisok a legmagányosabb emberek, mert egyik nemmel sem barátkozhatnak.

Nem értem, miért kell ez a biztosíték minden áron, és azt sem értem, hogy az emberek miért ne tudnák ezt kezelni. Ha van is vonzalom, simán lehet csak ideiglenes. Az ember képes elengedni az ilyet, főleg ha nem akarja magát kínozni.

tegnap 14:36
 5/18 anonim ***** válasza:
Létezik, azonban nem valami gyakori. Tisztelni kell az előzetesen és közösen felállított határokat, illetve azokat komolyan is kell venni.
tegnap 14:39
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
Létezik, de nagyon ritka.
tegnap 14:41
 7/18 A kérdező kommentje:
A kérdésem a személyes tapasztalatomon alapul, így azt megosztanám veletek: Nem egyszer estem bele ilyenbe sajnos. Most legutóbb is tisztán meghúztam a határokat, már az elején közöltem, hogy nem szeretnék semmi többet barátságnál és tartom magam ehhez. Mivel nincs párom, ezért gondolom tudatalatt bennük megfogalmazódott a "mi van ha mégis lehet több?" kérdés és 1 év alatt két barátságom is így ment szét. Nem értem, hogy felnőtt emberek létére még ha meg is tetszem nekik miért nem tudják elfogadni, hogy nem akarok többet, hanem húzzák egy ideig majd közlik, hogy ez nekik nem megy. Nem tudommit csinálok rosszul, mivel egyáltalán nem flrötölök vagy ilyesmi.
tegnap 14:44
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez pofonegyszerű.

2 esetben működik a legjobban:

- ha egyikőtök sem vonzódik külsőre a másikhoz

- vagy ha mindkettőtöknek van társa akit szerettek.

tegnap 14:47
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálod rosszul, egyszerűen nem volt szerencséd eddig. Nekem a baráti társaságban voltak barátaim amikor párkapcsolatban éltem. Szingliként nehezebb!
tegnap 14:49
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik, de nehéz hozzá partnert találni. Magyarországon még mindig elég elb.szott a gondolkodás a két nem kapcsolatáról, főleg a férfiak részéről. Nekik mintha a barátság csak egy ürügy lenne arra, hogy közel lehessen férkőzni a kiszemelthez, és a megfelelő pillanatban lecsapni rá. Mintha mindenki, akinek vaginája van, egy potenciális partnerjelölt lenne, amit nem szabad elszalasztani.
tegnap 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!