Nő miért kérdezi férfitól hogy jól néz-e ki?
Figyelt kérdés
Kollaganőm már kétszer-háromszor megkérdezte tőlem hazafelé menet (nem munkásruhában) hogy jól e néz ki. Először nem értettem miért tőlem kérdezi, volt párja. Most szakítottak, elmesélte. Ma mondta hogy vett egy új kabátot ami rajta volt, mondom tök jó kabát, erre rögtön rákérdezett hogy éscamúgy jól nézek ki, mert alig aludtam valamit. Erre mit illik mondani? Annyit mondta hogy persze jól nézel ki. Miért tőlem kér megerősítést? Megbízik bennem, vagy ad a szavamra? Amúgy három éve vagyunk kollegák.tegnap 20:48
1/3 anonim válasza:
A varázsgömbőm szerint csak hallani akarja ahogy dicsérik....
2/3 anonim válasza:
Bennem akkor merült fel, hogy faggassak erről másokat, amikor valaki tetszett (nem az, akiket kérdeztem volna) és kíváncsi voltam, általánosságban mit gondolnak rólam az emberek. Aztán rájöttem, hogy úgyse mondaná senki a képembe, hogy szerintem ronda vagy, nem hiszem, hogy bejössz bárkinek. :D Lehet a szakítás miatt lement az önbizalma és jól esik neki, ha valaki legalább megdicséri, ha tőled akarna valamit, nem hiszem, hogy így faggatózna.
3/3 A kérdező kommentje:
2#
Köszi! Tőlem biztos nem akar semmit, tudja hogy randizok egy másik kolleginánkkal, aki nagyon tetszik nekem, ezt tudja ő is! Arra jutottam, lehet hogy a bizalom miatt kérdezi folyton, mert azt tudom hogy nagyon megbízik bennem.
tegnap 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!