Mit tegyek ha ezt írta nekem a barátnőm?
Nincsenek barátaim, sokszor magányos vagyok. Viszont idén nyáron lett egy új barátnőm,akivel véletelnül ismertük meg egymást, de nagyon jól kijöttünk, kb.1 hét után már legjobb barátnőkként viselkedtünk egymással. Mindent meg tudtam vele beszélni, olyat is amit mással nem. Csomót beszélgettünk,viccelődtünk, mindent együtt csináltunk, filmeztünk, sportoltunk,szórakozni jártunk együtt, nyáron strandoltunk, fesztiváloztunk, szóval csupa olyan dolgot, amit eddig nem csináltam egyedül, és nem volt aki kimozdítson. De hétköznapi dolgokat is csináltunk együtt, pl.volt, hogy együtt főztünk,takarítottunk,videójátékoztunk stb. És ezek nagyon sokat jelentettek nekem, mert nem voltam többé magányos.
De az utóbbi pár napban elkezdte lemondani a találkozókat, alig jött át, keveset beszéltünk, ezért megírtam neki, hogy ez mennyire rosszul esik nekem és megkérdeztem mi az oka annak, hogy már nem akar foglalkozni velem.
És azt válaszolta, hogy még nem mondta el, de ő leszbikus. És elkezdett érezni irántam valamit, és azért mem akar már több időt tölteni velem, mert fél, hogy teljesen belém szeret... De azt mondta ettől még barátok vagyunk, és fogunk találkozni is, beszélgetni is, csak kevesebbet mert neki távolságra van szüksége.
De nekem nagyon hiányzik, és nem bírom elviselni újra ezt az állandó egyedüllétet,nekem szükségem van a társaságára.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Mit mondjak neki? Tanácsok, tippek?
Elhiszem hogy nehéz neked, de gondolj bele az Ő helyzetébe is, neki valószínű mégnehezebb..
Szerencsétlen helyzet, sajnálom nagyon. De mivel nem egy a szexualitásotok, nem tudjátok egymásnak megadni azt amire vágytok (barátság vs szerelem) így sajnos tényleg a távolságtartás lesz a legkevésbé jó megoldás
Nagyon sajnálom, hogy ezen mész és mentél keresztül. Én is nagyon magányos voltam mindig. És olyan rossz, amikor semmit tevéssel tölti az ember a szabadidejét, fiataléveit, mert nincs kivel menni bárhova is (egyedül, meg hát nem olyan, nem az igazi). Nagyon együttérzek veled.
Hogy mit tegyél, arra csak te tudhatod a választ, de ha fáj is, én innentől fogva nem kergetném, hisz maga mondta, hogy lazítani szeretne a barátságotokon. Tudom, ez nagyon fájdalmas, de minél inkább írsz neki, minél inkább “kergeted”, annál jobban fog fájni, nehezebb lesz elengedni, csak fájdalmat fog okozni a későbbiekben is a nemtörődömsége. Egyébként voltak szembetűnő dolgok, amikből lehetett nála ilyet sejteni, vagy nem, és lehet hogy ez csak egy fedőtörténet?
Egyébként mennyi idős vagy kérdező?
Pár hét és letisztázza magában.
Ne légy ennyire önző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!