Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy tesztelitek az új baràt...

Hogy tesztelitek az új baràt jelölteket illetve az új embereket az életetekben?

Figyelt kérdés
Nàlam pl.gyakori probléma volt,hogy ígértek valamit,biztosítottak valamiről hogy szóljak megyünk ide- oda,persze szavak szintjén utàna meg húzódzkodtak a programtól ha ràkérdeztem és làttam a megdöbbenést az arcàn meg egy sejtelmes tekintetet mielőtt vàlaszolt.Ez egy utóbbi eset nem egyszer történt az illetővel.Azt a hibàt követtem el régen,hogy én viszont szívesen eleget tettem a kérésüknek.Így nàlam ez egy próba plusz figyelem a többiekkel való kapcsolatàt és azt hogy miket beszél,mert sokszor màr abban is benne van milyen lesz.Persze nem vagyok vészmadàr ês nem így kezdem mindenkivel de figyelek az apró dolgokra
tegnap 17:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szeretném làtni,hogy visszaüt.
tegnap 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!