Hogy tesztelitek az új baràt jelölteket illetve az új embereket az életetekben?
Figyelt kérdés
Nàlam pl.gyakori probléma volt,hogy ígértek valamit,biztosítottak valamiről hogy szóljak megyünk ide- oda,persze szavak szintjén utàna meg húzódzkodtak a programtól ha ràkérdeztem és làttam a megdöbbenést az arcàn meg egy sejtelmes tekintetet mielőtt vàlaszolt.Ez egy utóbbi eset nem egyszer történt az illetővel.Azt a hibàt követtem el régen,hogy én viszont szívesen eleget tettem a kérésüknek.Így nàlam ez egy próba plusz figyelem a többiekkel való kapcsolatàt és azt hogy miket beszél,mert sokszor màr abban is benne van milyen lesz.Persze nem vagyok vészmadàr ês nem így kezdem mindenkivel de figyelek az apró dolgokrama 17:10
1/11 anonim válasza:
Vagy szeretem vagy sem. Nem tesztelek senkit.
2/11 A kérdező kommentje:
A szimpàtia sokszor nem elég mert nem biztos hogy megbízható lesz vagy lehet majd rà szàmítani
ma 17:15
3/11 anonim válasza:
Egy excel tábla formátumú személyiségtesztet töltetek ki velük, mialatt a hazugságvizsgáló gépre vannak kötve.
4/11 anonim válasza:
Annyira gáz ez a tesztelgetés. Aki már így tesztelget eleve offos, felnőttek vagyunk az ilyen hülye játékokból már ki kellett volna nőni. Ha érzem, hogy a másik nem vevő rám nem erőlködök kész ennyi.
5/11 anonim válasza:
Tesztelni barátot? Micsoda óvoda ez. Dedó szint..
6/11 anonim válasza:
Jól teszed, én is utálom, akik ígérgetnek bele a levegőbe. Napokat készülsz a programra, majd lazán lemondják. Vagy hintáztatnak, hogy "persze megoldjuk", "szerintem jó lesz", "megbeszéljük", stb. Most már tudom, hogy ezeknek a 99%-ából nem lesz semmi. Régen tűrtem, most már 2x játszhatja el ezt velem valaki. Először, aztán utoljára, utána, nem keresem többet őket.
7/11 A kérdező kommentje:
6.koszonom a valaszt! Jol ertetted a kerdest amit feltettem.Pont igy erzem en is igergetnek bele a levegobe,kamuznak ossze- vissza.Na ez a hintaztatas.Detto arra jutottam,hogy 2x ok de tobb alkalom nem lesz.Egyszer elofordulhat,masodszor mar nem veletlen...meg aki igazan akar veled programozni az ajanl masik alternativat es megirja miert nem tud jonni.Pl.hivtam egyik evfolyamtarsnomet egy programra szombatom tudom,hogy erdekli.Nem tudott jonni de tudom,hogy oszinte volt,dolgozott de megkoszonte,hogy gondoltam ra es sajnalja,hogy nem tud jonni munka miatt.Ez egy korrekt es jo szandeku valasz.Ellentetben azzal,hogy jaj...migrenem van😀,faradt vagyok,sok minden van most,rosszul vagyok,jon haza a hugom az egyetemrol,vagy megyek a tesommal az orvoshoz,latogatoba megyek idosek otthonaba es pont akkor mikor megbeszeltuk a kavezast pont akkor latogatsz meg egy idos nenit,ez mind kamu szoveg amiket hallottam es utolag ez be is bizonyosodott!
ma 18:13
8/11 A kérdező kommentje:
Es nem csak ovodasok viselkednek igy hanem 20-as,30-as korosztaly is.A ket konkret szemely akikre gondoltan 30 folott vannak
ma 18:15
9/11 anonim válasza:
8# Amiről te beszélsz, kérdező, azt játszmázásnak hívják. Unintelligens emberek eszköze.
10/11 anonim válasza:
Pontosan azt a szót terveztem leírni, amit a #9-es válaszban már említettek: ez játszmázás. Kicsinyes dolog, ami előbb vagy utóbb visszaüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!