Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sok ismerősöm (nem közeli...

Marcika1558 kérdése:

Sok ismerősöm (nem közeli barátok) már nem keres amióta nekem jobban megy a sorom.. vállalkozások szép ház befektetések stb… Amíg nem volt semmim addig haverkodtak?

Figyelt kérdés
Ennek nem fordítva kellene lennie? Új társaságot kellett keresnem. Pedig sosem vágtam fel semmivel.. kicsit olyan mint ha irigyek lennének vagy nem tudom… ha keresem őket akkor beszélünk de ők nem keresnek már. És ez azóta van amióta nem élnek jobban nálam… Más is volt így ezzel?
dec. 14. 17:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Velem ez a másik oldalon állva történt meg. Tartottam a kapcsolatot egy kedves ismerősömmel egy olyan időszakban, amikor nem csak pozitív dolgok történtek vele, de aztán elvágta a szálat, ahogy javult a helyzet. Azt már meg sem írta, hogy minden jól alakult, mástól tudtam meg. Ettől még örültem neki, csak nem értettem.

Nem lehet, hogy elutasítottad őket az elején és utána már nem is mertek keresni?

dec. 16. 18:15
 12/12 anonim válasza:

Szerintem nincs ezzel gond. Igaz barátok általában nem sokan vannak, de tartós a kapcsolat, és ezt ápolni kell.

A nem túl közeli ismerősök meg jönnek-mennek, mindenki éli az életét, nem kell sajnálni, aki elkopik mellőled.

Nekem is voltak barátaim, akikkel nyögvenyelős volt fenntartani a kapcsolatot. Aztán feladtam, egyszerűen nem volt több közös téma, kapcsolódási pont.

Akik megmaradtak, azokkal kölcsönösen vigyázunk egymásra és mindent megteszünk, hogy megmaradjon a barátság.

dec. 25. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!