Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sok ismerősöm (nem közeli...

Marcika1558 kérdése:

Sok ismerősöm (nem közeli barátok) már nem keres amióta nekem jobban megy a sorom.. vállalkozások szép ház befektetések stb… Amíg nem volt semmim addig haverkodtak?

Figyelt kérdés
Ennek nem fordítva kellene lennie? Új társaságot kellett keresnem. Pedig sosem vágtam fel semmivel.. kicsit olyan mint ha irigyek lennének vagy nem tudom… ha keresem őket akkor beszélünk de ők nem keresnek már. És ez azóta van amióta nem élnek jobban nálam… Más is volt így ezzel?
ma 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze létező jelenség
ma 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Nálam pont fordítva volt és azt hiszem a legtöbb embernél így van.

Barátot szerencse hoz, baj próbál - így van a mondásban :)

Lényeg, van az életben, ami megmutatja, ki a barát és ki nem...

Nálad az irigység lehet a háttérben, de inkább irigyed legyen, mint olyan, aki szánakozik rajtad !

F

ma 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább örülj neki, hogy ez történt. Jobb, mint hogy maradnának, de szívnának az energiádat...
ma 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
És Te keresed őket?
ma 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a saját rokonaimnál vettem ezt észre. Amíg volt mibe belekötni addig érdeklődtek, mikor végzek egyetemen, mikor házasodom, mikor lesz lakásom, mikor lesz munkám, mikor leszek a cég vezetője stb. Onnantól, hogy kialakítottam egy boldog életet és megvan mindenem valahogy elkoptak.
ma 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet simán csak másfelé sodort titeket az élet. Gondolom neked sem 5 perc volt összerakni azt amid van, közben másoknak is telt az idő, lettek új ismerőseik, új dolgaik és már nem ugyanaz a prioritás mint addig.
ma 18:25
 7/8 A kérdező kommentje:
5-ös lehet, hogy valami ilyesmi van a háttérben. Például ahogy kész lett a ház senki nem akarta közülük megnézni csak az igaz barátok. Amikor még nem volt pénzem mindig mondták ez meg az milyen gazdag milyen jó neki, most hogy lett pénzem (gazdagnak nem érzem továbbra sem magam) sosem keresnek. Ha én hívom őket tudunk beszélni, ha kell nekik valami néha akkor hívnak, de amúgy nem érdeklődnek, hogy vagyok? Hogy vannak a gyerekek? Vagy ilyesmi…
ma 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg elegük lett a nagyképűségedből. Az oké, hogy kifelé látszik a nagy ház, meg a kocsi, meg a smukk, de még a befektetéseket is szétkürtölni?
ma 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!