Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Neked volt ilyen, hogy ilyen...

Neked volt ilyen, hogy ilyen furán ismerted meg egy barátod?

Figyelt kérdés

Szóval pár éve elváltam. Tragikus... De 3 hónap után, az apátia után csak 1 dologra tudtam gondolni. Igaz, hogy már 42 éves vén ge ci voltam, viszont magas, hátrafésült hajú, jóképű, aki 25 éve edz is.

Szóval lementem egy szórakozóhelyre kikértem egy piát és meglepetésemre 10 percen belül már ott is volt egy csaj. Beszélgettem vele. Csókolóztunk, aztán elvittem kajálni, majd feljöttünk hozzám és kiadtam magamból a 3 hónapot. Nagyon jó volt.

Egyből visszatért az életkedvem és mentem a következő hétvégén is. Aznap a pub előtt szólítottam meg a csajt ezzel.

Várjál már. Nagyon szép csaj vagy.

Nevetett a fa szságaimon stb, végül eljött velem. És ez így ment 1 éven keresztül, mikor is odalépett hozzám egyik este 1 srác és ilyet szólt-tudod hogy mekkora egy hülye állat vagy?

Én meg gondolkodtam, hogy leüssem, vagy poénra vegyem. Aztán mondtam neki-persze hogy tudom hehe

Erre- nézz már el balra! Oda néztem.

Ott bazsalygott 2 jó csaj.

Fél órája várják hogy rájuk nézz, te meg piálsz.

Én meg mondtam neki, hogy eleve piálni jöttem, ebben mi a meglepő?

Közben összemosolyogtam az engem néző csajjal. Aztán felálltam és elindultam hozzá, otthagyva a srácot. Odaléptem, leültem, dumálni kezdtünk.... Erre odaült mellém az engem megszólító fiatal gyerek. Én meg mondtam a csajoknak a srácot átölelve. Had mutassam be a barátomat hiénát.

A lényeg hogy hazahoztuk a 2 csajt.

Aztán másnap beszéltünk telefonon és előadott egy ilyet a srác, hogy ő pua és hogy hónapok óta figyelik amit művelek ott ahol taliztunk és hogy tanulhatnánk rengeteg dolgot egymástól.

Én meg mondtam neki, hogy nekem nem tanár kell a csajozáshoz, hanem egy haver aki vezeti a kocsim, amikor elmegyek beba szni, meg smárolok a nővel a kocsiban.

Meg hazavezetsz.

Van jogsid?

Erre ilyet írt-te egy igazi fa sz vagy ba zdmeg... Van jogsim.

Akkor jössz velem?

Megyek.

Közben átküldte nekem ezt a pua dolgot és vágtam hogy mi ez. Mert pont úgy van felépítve ahogy én is ki kísérleteztem a csajozást. És tényleg volt benne olyan rész ami nekem is rejtély volt.

Erről eldumáltam a sráccal mikor taliztunk, meg akartam érteni, és egyből mondta a megoldást rá. Én meg wtf?

Ki próbáltam ott helyben amit mondott és működött.

Ez a ghosting. Mikor úgy érzed minden stimmel közted meg a nő között-közben meg kú rvára nem-aztán szó nélkül felszívódik a ge cibe a nő miközben te meg akarod őt..

Na és hogy ezt hogyan old meg.

Elmondta. A szám is ki nyílt.

Egyből csináltam és szmájlizva írt is vissza a nő. Itt elkezdtem elismerni a gyerek tudását. Aztán diktálta mit írjak, egészen addig amíg le nem lett zsírozta a randi.

Aztán mondtam neki hogy ugye tudod hogy most kiba sztál magaddal? Miért? Mert ha ez a csaj összejön többet nem megyek a romkertbe nőért.

Őt kértem fel tanúmnak, mikor feleségül vettem a nőt és a mai napig a legjobb haverom ő.

Neked volt ilyen, hogy ilyen furán ismerted meg egy barátod?

dec. 8. 15:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

10.

Dehogy nézem le magam.

De a nők 99%a életkor fétises.

Tehát ha a semmiből odalép ismerkedni egy fiatal csajhoz egy 42-45 éves pali, akkor az első gát ami adódni fog, az a korkülönbség. Be lesz tojva a csaj, hogy mit akar tőlem egy apám korabeli pali? Jó pasi meg minden, ës amikor a szemembe nézz hosszan áhhh tetszik nekem... de na. Idős hozzám. Ez van a fejükben elsőre.

Aztán jön az hogy lefekszem vele.

Utána jön hogy agyaég... Szeretem őt.

Hiába vagyok magas, izmos, jóképű... Ha a testen nem is, de az arcon látszik a kor.

Ami a fiatal nőket egyértelműen zavarja...és igen... Taszítja őket az hogy hogy az ember idősödik.

Ezért a nagyon szép fiatal nők nem igazán kedvelik az idősebb manuszokat.

Ezért kell ezt viccel, nevetéssel, öniróniával lekezelni, oldani rögtön az elején.

Aztán ha ezen a részen túl vagyunk, utána jöhet az első fejezet.

Szóval ennyiben módosítani kell a jâtszmát mindenképp.

Alkalmazkodás egyenlő siker.

dec. 14. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!