Van ennek jelentősége?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú barátom akivel nagyon nagyon nagyon jóban vagyunk. Egy ideje viszont úgy érzem, hogy kezd több lenni ez a dolog, mint barátság. Részemről legalábbis. Mostanában nem tudok másra gondolni, csak rá, minden pillanatban amint lehetséges, többet gondolok rá mint bárki másra. Ilyenkor meg minden pillanatban vele akarok lenni, folyamatosan azt akarom, hogy a közelemben tudhassam. Legtöbbször a fizikai érintésére is nagyon nagyon vágyom, aztán folyamatosan azokra a szép dolgokra gondolok amik köztünk történtek. Több barátom van az ellenkező nemből, és nem az a tipikus mai generációs, buta tini banda, hanem tényleg olyan emberek, akiket valóban barátoknak nevezhetek, és soha nem fordult még elő ilyen. Szóval röviden tömören többet érzek iránta, mint barátság, azonban nem tudnám szerelemnek nevezni. Nagyon össze vagyok zavarodva, nem igazán értem, hogy éppen mi történik. Lehet ha csak érzelmi fellángolás, ha az akkor nyilván hamarosan elmúlik...dec. 7. 20:52
4/8 anonim válasza:
Van, várd meg az ünnepek végét, ilyenkor sokak megborulnak agyilag. Lehet te is
5/8 anonim válasza:
Vagy erősödni vagy múlni fog ez az érzés. Ui:nem hiszem hogy megborultál volna az ünnepektől xdd
6/8 anonim válasza:
Kérdező, nekem is volt hasonló, csak én pasi vagyok, lány felé. Mióta ismered őt? Az elejétől fogva, volt valami kis vonzalom felé? Vagy csak most alakult ki?
7/8 anonim válasza:
Kérdező, milyen gyakran találkoztok? Csak vágysz a fizikai érintésre, vagy meg is történik? És szerinted mi váltotta ki azt, hogy elkezdtél többet érezni?
Egyébként szerintem adj egy esélyt a dolognak, próbáld meg finoman jelezni a srácnak, ha te is szeretnéd. Lehet pont ez hiányzik ahhoz, hogy a kapcsolatotokból kialakuljon egy esetleges szerelem, abban az esetben, ha mindketten szeretnétek.
8/8 anonim válasza:
Persz, hogy van. Viszont ha közel állsz hozzá, szerintem beszéld meg vele, ha úgy gondolod, megértené és megoldásra is tudnátok jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!