Ha ékszert kapok férfitől szülinapi ajándékként akkor annak van jelentősége?
Egy ezüst karkötőt kaptam.
Nincs közöttünk semmi csak ismerősök vagyunk, részemről mint nő többet érzek ez a férfi után de ő nem tudja ezt. Nagyon meglepett.
Csak ezüst karkötőt kaptál?
Kchh...... ezzel akar lefektetni vagy mi?
Én egy csomó aranyékszert kaptam mire beadtam a derekam.De utána is mondtam a pasinak hogy továbbra is vegyen ékszert.
“ Egy ezüst karkötőt kaptam.
Nincs közöttünk semmi csak ismerősök vagyunk,”
Hogyne!
Nincs. Ja.
Kérd meg, hogy ne vásárolgasson neked ajándékokat, ha megbántott a gesztusával! Van aki rosszul érzi magát ilyen helyzetben, - nem szégyen ez.
Ha nem bántott meg, akkor meg nem kell ezt túlgondolni!
Megköszönöd, elkönyveled, hogy jelentesz neki valamit, - figyelmesebb az irányodba, mint egy számára átlagos ember irányába, - aztán ennyi!
Esetleg viszonozod a gesztust egy arra alkalmas alkalomkor...
"Én egy csomó aranyékszert kaptam mire beadtam a derekam.De utána is mondtam a pasinak hogy továbbra is vegyen ékszert."
De ne add be a derekad.
Amíg csak húzod a fejét, sokkal jobban ki lehet használni.
Ha már megvagy neki, nehezebb lesz levenni...
Ha meg már nem vesz semmit, akkor ha lefekszel vele sem fog nagyon változni a helyzet, felesleges. És sose tanulja meg hogy ne legyen hülye mert nem érdemes annak lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!