Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan kellene vele újra...

Hogyan kellene vele újra beszélni? Legjobb lenne ha ő írna rám..

Figyelt kérdés

Bocsánat ha hosszú lesz és előre is köszönöm ha elolvasod!

Egy nagyon régi gimnáziumi legjobb lány barátságról van szó, amely a gimiben jött létre és ott is veszett el. A vége egy veszekedés volt miután többet nem beszéltünk. Ennek már 5 éve. A vita után 2 évvel felvettem a kapcsolatot azzal a lány barátommal ( mindketten lányok vagyunk) aki akkoriban tényleg a legjobb barátnőm volt. Szóval azóta beszéltünk párszor, utoljára tavaly nyáron. Senkiben nem volt már harag, de azóta felnőttünk. Mindketten egyetemre járunk/ jártunk tehát éljük az életünk. És egyébként egész jól el tudtunk beszélgetni, de már kicsit olyan volt mintha két teljesen ismeretlen ember beszélgetne. Próbáltam személyes talit kezdeményezni, de sosem ért rá….Úgyhogy megfogadtam többet nem is keresem, mert bár látszólag szívesen írt velem, azért én éreztem benne egy jó adagot abból is, hogy csak kedvességől válaszol és valójában őt teljesen nem is érdekelné mi van velem. Sosem volt nagy baráti köröm, ahogy most sem. Két lánnyal tartom a kapcsolatot akik nem rokoni szinten mozognak velem és egyébként bennük tényleg igaz barátokra leltem. Viszont úgy érzem ha 5 év után sem tudtam elengedni az ő barátságát akkor annak valami oka van. Pedig rengetegszer próbáltam. És hiányzik a barátsága. Ami lehet már sosem lenne olyan mint volt, hiszen más városba folytattuk az életünk a gimi után és már nincs meg az a közös pont az életünkben ami az iskola volt… A lényeg az, hogy szeretnék vele újra jóban lenni. Nem, nem akarok újra a legjobb barátnője lenni, hiszen az lehetetlen és ennyi idősen nem is feltétlenül erre van szüksége az embernek. Olyan mély barátság mint volt úgysem tudna már kialakulni. Viszont jó lenne néha beszélni évente 1-2 alakalommal amikor mindketten otthon vagyunk akkor találkozni. Viszont sosem keres. Amióta újra felvettem vele a kapcsolatot kb mindig én írtam neki. Instagramon követjük egymást látjuk egymás életét és azon kívül hogy likeoljuk a másik képeit lényegében nem történik semmi. Amit kifelé mutat az életéből aszerint jól van, vannak barátai, de túl sok tartós barátsága nem igazán van és valójában sosem volt rajtam kívül ( de már én sem tartozom abba a sorba). Minden évben új baráti társasága van és ez korábban is eléggé így volt, vagy ha voltak barátai is mindig nekem panaszkodott róluk, hogy inkább csak haveri a kapcsolatuk és csak velük van mert nincs más. Szomorú belátni, hogy lehet én is ez a kategória voltam számára, annak ellenére, hogy én nem ezt éreztem és anno a veszekedést sem ő kezdeményezte, neki tényleg fontos volt a barátságunk és sajnos rajtam úszott el ezt belátom, de azóta is majdnem naponta eszembe van, rengeteget álmodok vele. Mindig mindig ugyanaz az álom ismétlődik. Újra a suliban vagyunk össze vagyunk veszve majd pedig megtörik a jég és újra beszélünk. Én tényleg csak szeretnék vele újra beszélgetni, nem kell minden nap, csak időnként. Mit tennétek? Elengedi rengetegszer próbáltam már de mindig újra itt kötök ki. Viszont a büszkeségem nem engedi hogy ismét én írjak neki.. már esküszöm azokon agyalok, hogy valamit ki kellene posztolni amire tud reagálni és elkezdődik egy beszélgetés. De valójában annyi mindenre tudott volna már reagálni és sosem tette. Szomorú belátni, hogy számára ez nem volt olyan fontos mint nekem.

nov. 26. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Amit ide leírtál, írd meg neki.

Írj neki mégegyszer, utoljára, őszintén. Írd le neki amiket ide is, te hogy látod ezt, mik az érzéseid, félelmeid stb.. és kérd meg hogy legyen most ő is őszinte, azt is megérted ha nem akar veled kapcsolatot tartani, csak legyen letisztázva hányadán álltok.

nov. 26. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen ugyanazt tudom javasolni, mint amit az első válaszoló mondott. Írd meg neki őszintén azt, amit ide megírtál nekünk, és kérd ki a véleményét/ álláspontját, ő hogyan áll a helyzethez.
nov. 26. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!