Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Válogattad már meg a barátaida...

Válogattad már meg a barátaidat kinézet alapján ?

Figyelt kérdés
Egy haverom mesélte hogy ismer egy csajt aki kinézet alapján válogatja a barátait. Magyarán aki “menő” jólnézki azzal áll csak le barátkozni.
nov. 14. 10:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem. És szerinted ez jó? A felszínesség az olyan dolog, hogy kivülről csillog belül rohad mint az alma. Ő veszi magát körbe ilyen emberekkel, és sem barátság csak érdek barátkozás.
nov. 14. 10:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem sem jó. Csak érdekelt mennyire gyakori
nov. 14. 10:43
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Akaratlanul is bennünk van, hogy külső alapján ítélünk.

Ha valaki nem szimpatikus, azzal nem barátkozom. Lehet ennek az oka a külseje, hangja, viselkedése, habitusa, szóhasználata stb.

Nyilván beteges, ha valaki tudatosan csak a szép emebrekkel barátkozik, de valamennyire mindenkiben ott van ez.

nov. 14. 10:51
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nagyon gyakori.

Nekem például van egy az emberek többsége számára irritáló fejszerkezetem vagy nézésem nem tudom vagy szépséghibám.

Mivel ezt gyerekkorom óta tapasztalom ,nem is tudok ellazulni egy társasàgban .

Így éltem le 42 évet és ahogy öregszem ez már kezd egyre jelentèktelenebbè vàlni .

Jó lesz egyszer nyugdíjasnak lenni és bár szeretek dolgozni de mindig nehezen boldogultam emberek között.

nov. 14. 10:58
 5/11 Metionin ***** válasza:
64%
Dehogy. Akikkel barátkozni akarok, annak nem érdekel a kinézete.
nov. 14. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Egyik kérdésben, a gyereknevelési tippek vagy nézetei miatt dobálják ki, itt meg a boomer 30+ás korosztály a kinézet miatt még fel is vannak háborodva, hogyha emiatt dobnak el valakit xdd
nov. 14. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Egy barátságot illetően nem a kinézet a fontos.
nov. 14. 17:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Számít az öltözködési kultúrája, ápoltsága, habitusa, hogy barátságot kezdemènyezzek, vagy elfogadjam.

A koszos, büdös, fekete körmű, mosdatlan, ápolatlan ruházatú emberrel nem állok szóba.

nov. 23. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkabb a kisugarzas szamit.
nov. 24. 07:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem. De őszintén szólva volt már nagyon ronda barátom, aki rájöttem, hogy egy idő után idegesített szerintem a ronda kinézetéből adódó tesze- toszasága, félénksége miatt.

Ez szerintem is kisugárzás kérdése, mert nem hiszem, hogy pl Deny de Vitora is így reagálnék, hogy idegbajt kapok tőle. Mert neki van egy jó, kiegyensúlyozott belső világa, ami mellett a külseje mellékes.

nov. 24. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!