Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon pontosan mit érzek iránta?

Vajon pontosan mit érzek iránta?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30 éves nő vagyok, és van egy nálam sokkal idősebb (ki sem írom, hogy mennyivel...) férfi, akivel már évek óta nagyon jó, barátias viszonyban vagyunk. Egyre közvetlenebb a kapcsolatunk, de természetesen semmilyen fizikai határátlépésről szó sincs, egyszerűen csak egyre barátibb a viszony.

Eddig is nagyon szerettem őt pusztán emberileg(!), de egyre többször azon kapom magam, hogy minél több időt szeretnék vele tölteni, és egyre többször jut eszembe itthon is, néha hiányzik is. Próbáltam magamban elképzelni intimebb kapcsolatot is vele, hogy megtudjam, van-e bennem vonzalom, de azt általánosságban nem érzem természetesnek, nem akarnék például még egy csókot sem alapvetően, de néha elbizonytalanodom és úgy érzem, mégsem utasítanám el őt. Ellenben ami biztos, hogy vele tölteni minél több időt és CSAK hozzábújni például 100%-osan akarnék, úgy érzem jól esne.

Szerintetek mi a gond velem? Betegesnek érzem ezt. És miért nem tudom meghatározni saját magamnak sem, hogy milyen érzés pontosan, amit iránta táplálok, miért vagyok ennyire összezavarodva? A leírtak alapján szerintetek mi ez az egész bennem az ő irányába?

Kérem, hogy csak értelmes és segítő szándékú válaszok érkezzenek! Köszi előre is.

ma 01:30
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Ha ezt valaki saját maga nem tudja, ott nagy a baj.
ma 06:02
 2/6 anonim ***** válasza:
A barátságotok révén beleszerettél gondolom. Mit szerettél meg benne kérdező?
ma 08:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg alapból egy lelki társat találtál meg benne.
ma 09:50
 4/6 A kérdező kommentje:

#2 és #3, köszönöm az értelmes válaszokat!

Természetesen voltam már szerelmes, és akkor nyilván tudtam is, hogy az vagyok. Éreztem vonzalmat, amivel szintén tisztában voltam. Ebben a helyzetben akkor miért vagyok ennyire összezavarodva? És főleg, őszintén nem értem, hogy néha miért érzem azt, hogy nem biztos, hogy elutasítanám, máskor meg azt, hogy egy odabújáson kívül semmit nem tudnék elképzelni a valóságban. És mindezt úgy, hogy eddig soha nem okozott problémát az, hogy mit érzek iránta (tudtam, hogy szimpla emberi szeretet), és mindezt szintén úgy, hogy ennyivel idősebb férfire soha nem tekintettem "férfi"-ként, ahogy rá sem (eddig?). Tényleg nem tudom.

ma 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Hiába nem tetszik a válaszom, ez önismereti kérdés. Senki nem fogja megválaszolni. Ha nincs önismereted, kezdd el az utadat.
ma 13:42
 6/6 A kérdező kommentje:
#5: Van önismeretem, pont ezért is zavar most ennyire a helyzet. Soha nem volt az érzéseim beazonosításával problémám, sőt. Most ez egy kivételes helyzet, amiben bizonytalan vagyok. Nem tudom, mit ennyire nehéz ezen elfogadni, megérteni. (Amúgy pedig lepontozni nem én pontoztalak le, úgyhogy ezek szerint másoknak sem tetszett annyira a válaszod.)
ma 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!