Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak, ha a megjobb...

Mit csináljak, ha a megjobb barátnőm eldobott egy 3 hetes kapcsolat miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! (Légyszi aki nem tud értelmeset hozzáfűzni, lapozzon tovább:) )

Nem is szerettem volna ezen már gondolkozni, és szegény anyukámat jobban kikészíteni ezzel a témával, de még mindig ezen rágódok, és borzalmasan rosszul esik, gyomorgörcsöm van tőle…

általánosban 8 évig osztálytársam egy lány, de csak 8.ban kezdtünk el nagyon jóban lenni, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. (17L) Szeptember közepe fele elment egy buliba. elég messze (kb 3-4 órás út) a nővére barátjáékhoz mentek látogatóba. Ott egy ittas fiatalember (ő is 17 éves) rányomult, és mivel a barátnőmnek nem volt még semmilyen interakciója egy fiúval ezért bejött neki. A fiú simán fogdosta a combját, megpuszilta az arcát, ami nekem fura, mert ha valaki ezt csinálná aznap amikor megismert biztos, hogy legalább adnék neki egy pofont…

Aztán találkozgattak és kb 1-2 hétre rá összejöttek. Na akkor kezdődött, hogy barátnőm magától sosem írt, lemondta a találkozókat, mert vele találkozott, amikor meséltem neki fontos dolgot nem figyelt, mert mindig vele írogatott. Most szünet miatt 1 hétig a csávónál volt, és már most hogy itthon van, sem írt nekem… Szerintetek mit csináljak/ jogos-e a kiakadásom? Már veszítettem el kb 1 éve egy barátnőmet a barátja miatt… Rajtam kívül 1 barátnője van még, és nem hiszem el hogy 1.5 hétig nem jutottam eszébe… (+mostanában azt érzem, hogy egyre negatívabb, fura megjegyzéseket tesz a testemre is, egyszerűen nem tudok meghízni) Csak borzasztóan rosszul esik ezt látni, hogy fontosabb neki ez a srác, mint a legjobb barátnője akivel tűzön, vizen át együtt volt… Amikor nekem volt alakulóm, én tényleg lemondtam volna a srácot, ha ő akart volna velem találkozni, mert nekem ebben a korban fontosabb a barátság, mint egy fiú akit 3 hete ismerek…

nov. 4. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Ő kezd felnoni, jobb lenne ha te is azt tennéd. Nyilván egy párkapcsolat, szex stb fontosabb mint egy másik lánnyal való irkálás.
nov. 4. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem engedd el. Ha alakuló kapcsolatom van, akkor is szakítok időt a barátaimra, de az tény, hogy lehet, hogy 1-2 programot lemondok ha hívnak (utólag nem, ha már elfogadtam), mert inkább randizok, ez ilyen, a hormonok erősek az elején. De minimum írásban tartjuk a kapcsolatot, meg ha azt mondom, hogy jaj most hétvége nem jó mert a Jocikával romantikázunk, akkor rákérdezek, hogy esetleg hétköznap legalább egy kávé munka után vagy valami, hogy azért mégse az legyen, hogy sosem találkozunk akkor most hónapokig.

Mondanám, hogy persze de ti tinik vagytok, biztos más, de nekem tinikoromból sincsenek ilyen tapasztalataim. Szerettünk pasitémákról beszélgetni, bemutatni a barátnőket a barátunknak, stb.

nov. 4. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy és így érzed magad.

Nem fogom azt mondani, hogy szarj a fejére, mert ne, inkább csak próbálj türelmesebb lenni. Valószínűleg ő most egy nagy rózsaszín ködfelhőben van, amin keresztül csak a srácot látja, de amint oszlani kezd majd egy kicsit, hozzád is visszatalál. Gondolom, hogy borzasztóan zavar az egész, érthetően, de az “első szerelmek” tudnak ilyenek lenni. Ha meg továbbra se fog veled foglalkozni, lehet, hogy újra kell majd értékelned a barátságotokat sajnos.

nov. 4. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Ó, ez rendkívül gyakori a ti korotokban. Beindulnak a hormonok és semmi agya nincs most, de tényleg. Nem tehet róla. Engedd el, légy türelmes és majd visszatalál hozzád, mikor a srác majd megcsalja vagy csak szimplán összejön mással. Mert 99,9996%, hogy ez lesz.

"+mostanában azt érzem, hogy egyre negatívabb, fura megjegyzéseket tesz a testemre is, egyszerűen nem tudok meghízni)"

Azt hiszi, hogy ő most a legjobb nő a világon, mert talált valakit, aki szintén hormontombolás miatt kanos lett és dugni akar. Eszedbe se jusson hízni próbálni! És különösen ne adj most a szavára egyáltalán, mert mondom, semmi agya nincs, éppen elnyomják a hormonok. Lazulj el, és ne aggódj, vissza fog hozzád találni majd idővel. Fel a fejjel!

nov. 4. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
40%

Nem dobott el, Te nem tudod elfogadni úgy, hogy van egy párkapcsolata.

Nem attól vagytok jó barátnők, hogy folyton együtt vagytok, hanem hogy akkor is megvan a kötelék, amikor ritkábban találkoztok, amikor valami változás történik valamelyikőtök életében.

nov. 4. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Tudom mit érzel tiniként én is átmentem ezen. Ne foglalkozz vele. Foglald le magad azzal amit szeretsz és barátkozz másokkal is hidd el jobb lesz ne érezd emiatt rosszul magad
nov. 4. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:

megtetszett neki egy szépfiú és eldobott mint egy rossz zoknit, minden lány ezt csinálja. ez a téma is kaphatna több figyelmet nem csak a csúnya fehér heterók.. meg a hősies melegek témája.

ami gyerekkorban történik meghatározza a felnőtt létet, szóval igen ez fontos dolog hogy kit mikor meg hogyan dobnak ki mint a szemetet.

nov. 19. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!