Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Féltékeny rám a legjobb barátnőm?

Féltékeny rám a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben egyre jobban azt erzem, hogy a baratnom feltekeny ram. Roviden, leutanozza a "beszéd stílusom", néha az öktözködésem, az instagram profilomat, ha mondok valamit hogy pl nekem kell egy bőrkabát mert megtetszett, akkor hirtelen neki is kelleni fog. Illetve ezenkívül szinte mindenre ezt mondja, hogy "nekem is, én is". Olyan zenéket kezdett el hallgatni, mint amiket én, plusz észre vettem, hogy zavarja ha fiúkkal beszélgetek, és ha látja hogy esetleg egy fiúval írogatok akkor olyan mintha azt ő tönkre akarná tenni (ő nem írkál annyira srácokkal). Néha hazudik is, kitalál dolgokat. Illetve pár napja levágattam a hajam, kitettem egy képet magamról ahol egészen jól néztem ki (nem onfenyezes, a visszajelzesek alapjan mondom) és hirtelen tökre ignorált, ma találkoztam vele és elösször bunkó volt aztán meg hirtelen "kedves", szóval nagyon furcsa. Tavaly volt egy komolyabb összeveszésünk, ahol én is és ő is hibásak voltunk, de én megváltoztam ő meg nem annyira. Mit tegyek? Nem biztos hogy feltékeny rám, de valamiért ezt érzem.

tegnap 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam ilyen, kb. 12-13 évesen. (nem tudom ti mennyi idősek vagytok.) Nálam nem féltékenységen alapult, sőtt, büszke voltam hogy a barátnőm, viszont előtte nem volt komoly barátságom senkivel akiben megbíztam volna annyira mint benne, és valamiért nálam is hasonlóan jött az ki hogy első igaz barátnak gondoltam. Semmiféle ferde vonzalmam nem volt felé egyébként. De féltékeny sem voltam rá sosem.
tegnap 21:03
 2/6 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk, és igen szerintem sem biztos hogy féltékeny rám, csak utána olvasgattam és néhány tény azért igaz rá
tegnap 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Oké, az sokat megmagyaráz, ha 16 évesek vagytok 😃

Ne láss bele rosszat. Ez az időszak, még jó sokáig, 20-25 éves korotokig arról szól, hogy keresitek magatokat, a stílusotokat, a határaitokat.

Ennek része ez is valahol, amit most ő csinál... tetszik neki az, aki vagy, ahogy éled a dolgokat. Lehet irigység is ez a részéről, de beszéljétek meg. Segíts neki a dolgokban szerintem. Nyíltan. Lehet értékes még a kapcsolatotok, még ha most kicsit furcsa dolgok is történnek. Ezek ilyen útkeresések...

tegnap 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
nagyon gyerekes. biztos, hogy barátnő ő?
tegnap 22:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen. Jó barátok vagyunk, nem akarom hogy ezmiatt összevesszünk vagy valami. Szerintem kéne egy "komolyabb" beszélgetés, hogy mi a probléma. Ezt már a múltkor is beszéltük, hogy nyíltak leszünk, egymással hogy ne legyen több vita, csak egyszerűen nem tudom hogy kezdjek neki

tegnap 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha esetleg be tudtok vonni valakit, aki levezényelne egy ilyen beszélgetést, ért az asszertivitáshoz, az segíthet.
tegnap 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!