Sok igaznak vélt barátom hagyott el /vert át , mással is volt ilyen ?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ideig a mennyiségre és nem a minőségre mentem ,csak h ne legyek egyedül, ezért barátnak hívtam olyan embereket ,akiket nem kellett volna. Ha veletek történt már hasonló hogyan éltétek meg mit csináltatok ezután, talán újra jóban letettek ?okt. 28. 22:08
1/1 anonim válasza:
Én imádtam barátkozni régen gyerekként. Mára már inkább a meglévőekkel tartom a kapcsolatot, és persze, volt, aki átvert, és van, akivel azóta jóban vagyok. Akik átvertek, persze utána is akartak velem barátkozni, palira venni, de nem ment nekik. Örülj, hogy vége az ilyen barátságoknak. Én rafkós voltam és miután kihasználtak, én is őket. Életem legjobb üzletei voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!