Hogyan érjen el hogy a chrusshom belém szeressenn?
Figyelt kérdés
Én lány vagyok ő meg fiú és két évvel idősebb nàlamokt. 28. 11:41
11/18 anonim válasza:
9 kívánom neked hogy majd amikor te kérdezel, válasz helyett majd 8 an írosgassák neked hogy nem tudsz írni :) okés? na cső
12/18 A kérdező kommentje:
Valaki válaszól a kérdésemre?
okt. 28. 16:31
14/18 A kérdező kommentje:
13 miért engedjem el???😓🥹
okt. 28. 16:39
15/18 anonim válasza:
Az írásod alapján körülbelül hetedik osztályos tanuló vagy. Jobb volna, ha ebben a korban még az értelmesebb dolgokkal foglalkoznál az ily chrusholások helyett. Nem feltétlen a tanulásra gondolok, bár az is. Kapcsolódj ki, kirándulj, nézz filmeket.
16/18 A kérdező kommentje:
15ös honnan tudod???
okt. 28. 20:40
17/18 anonim válasza:
fúúh te :DD najó én most kiégtem a magyarokból megint.. egyik bazmeg játsza a nyelvtan nacit másik meg azzal jön "te még leckével foglalkozz" ti most szivattok ugye?
a kérdező nevében Húzzatok apátok hátára :D az jöjjön ide aki ír valami értelmeset, ad tippeket, a magatok félék miatt toxikus ez az oldal.
18/18 anonim válasza:
ez teljesen értelmes kérdés Kérdező, ne is foglalkozz velük. van itt minden a "hogyan szúrjam ki a pattanásom" tól kezdve " a lányok lenyelik e " kérdésig.
ennek a kérdésnek van értelme.. csómóan vannak a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!