Hogyan érjen el hogy a chrusshom belém szeressenn?
4 es
te mért vagy nyelvtan náci?
megannyi kérdés, de azért élünk legalább.
Sztem szolid gesztusok legyenek, aranyosak és talán felfigyel, ha erőlteted csak rosszabb lesz.
#5: Csak, hogy igazad legyen:
3 mondtadban sikerült 7 hibát elkövetni, jár a keksz.
De tényleg, menő, hogy flexelünk olyan szavakkal, amiket nem ismerünk?
6 os az sztem autista
ilyen ez az oldal kérdező nézd el neki. 15 éves kis szőrtelen majmok vagdalkoznak a semmin órákig.
Köszönöm a vàlszokat
Nem nem felexelek!
És bocs hogy nem írok helyesen de legalàbb ékezeteket használok!
#7:
Azt se tudod, mit jelent az autista, de azért oltogatsz vele, nethuszár. Felesleges verned itt magad a nagy büdös semmire. 😄
Nincs erre válasz :/ De van arra is esély hogy ha felszeded, bátran odamész akkor összejöttök, mert te is tetszel neki. ez a megoldás felgyorsítja a folyamatot és nem agyalsz még ezen 1 évig.. túl leszel rajta.. és annyi idő alatt még 3 emberbe is belezúghatsz :D számok törvénye.
Az előző exem ezt mesélte, odament, megkérdezte mozizunk e, tetszel nekem. A Srác igent mondott, velem meg közölte hogy bocsi de ez a 3,5 éves kapcsolat eddig tartott (2 héttel miután ők elkezdtek randizni, közben még le is feküdtünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!