Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen kifogással élnél, ha...

Milyen kifogással élnél, ha nem akarnál egy baráti házaspárral menni nyaralni?

Figyelt kérdés
okt. 26. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben megmondanám őszintén. Ugyanis nem lehet állandóan kifogást gyártani, újra és újra meg fognak hívni, jövőre is stb.

Mondd meg nyugodtan az igazat:

"Nem szeretnék veletek menni nyaralni, de köszi a meghívást, kedves tőletek. Én egyedül szeretek nyaralni, vagy a párommal kettesben."

"Egyedül szeretek nyaralni, nem szeretek harmadik kerék lenni, nekem ez nagyon kényelmetlen, de köszi a meghívást."

Ha nincs párod, akkor azt nyilván ne mondd.

okt. 26. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyennel. Elmondom, hogy bocsi, de nem szeretnék veletek menni. Ha értelmesek felfogják, és nem fognak vele basztatni.
okt. 26. 12:49
 3/6 Katona Dius ***** válasza:
100%

Ha nem akarod kerek perec megmondani nekik, hogy nem akarsz velük ennyi időt eltölteni, akkor:

- Dolgoznod kell akkor (ha hétvége akkor családi összejövetel vagy bármi)

- Sajnos nem tudsz rá most költeni

okt. 26. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Megmondanam az igazad,hogy bocsi oda most nem mennek.Ha kerdezik miert megmondod most nem erzel hozza kedved.Egyezek az 1-es hozzaszoloval ha kifogast mondasz lehet ujra meghivnak es ha mindig kifogassal jossz az nem jol venne ki magat es lehet nagxon megsertened oket.Nem muszaj minden programra igent mondani ha nincs kedved az adott programhoz de mindig jobb oszinten megmondani mint szediteni a masikat.Tapasztalatbol irom mert nekem volt aki jo nehanyszor kifogast mondott es rament a baratsag.Ha megmondja oszinten nem huzogat,vag le valamit amit megbeszeltunk meg tartana a baratsag
okt. 26. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha barát, akkor ne haragudj, de mi a SZAR!??? Tényleg barátság az, ahol nem lehetsz őszinte hozzájuk, ahol kifogásokat kell keresned?

Ezen gondolkodj el inkább...

okt. 26. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén megmondani a legtisztább út
okt. 31. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!