Rájöttetek, hogy mennyire pofára ítélnek az emberek?
Figyelt kérdés
Nagyjából olyan embernek fognak tartani amilyennek pofára megítélnek. A személyiséged semmit nem számít, sőt, olyanná fogsz válni idővel amilyennek ők ítélnek meg pofa alapján, mert az a visszacsatolás.okt. 24. 11:25
21/22 anonim válasza:
Sztem az emberek többsége, ha nem felszínes kapcsolatban van másokkal, akkor azért a személyiséged alapján fog ítélni. Jó, van persze a nagyon előítéles típus, de az ritkább. Azzal nyilván találkoztam, hogy van sok ember, akinek van vadidegenként rólad egy előítélete, és meg sem fordul a fejében, igaz-e, máris traktál téged olyan dolgokkal, amikről azt hiszi, egyetértesz vele. Engem pl. hímsoviniszta, rasszista, homofób férfiak szoktak rendre megtalálni és puffogtatni az okosságaikat, aztán bambán néznek, amikor jelzem, hogy én nem egészen úgy gondolkodom a dolgokról... mert nem fér az agyukba, hogy a liberális feminista nő az nem csak és kizárólag a pussy riot meg a Pa-Dö-Dő külsejű, színes rövid hajú, kövér, férfiarcú, öcsiszerkóban mászkáló nők, hanem lehetnek nőies külsejűek is.
22/22 anonim válasza:
Persze hogy lehetnek,de aljas fērgek is lehetnek attól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!