Egy pasi barátommal beszéltem telefonon, és olyan jó érzés volt hallani a hangját, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pár éve barátok vagyunk, bár mostanában sajnos kevesebbet találkozunk munka végett. Hiányzott már ezért felhívtam, beszéltünk egy fél órát, és úgy feltöltött, jó érzés volt, mondtam is neki, hogy hiányzik. Aztán utána írtam neki hogy nagyon jó volt hallani a hangját, amit remélek hogy nem értet félre. Magamat sem értem, hogy miért esett jól, bár az egyik munkatársam akinek elmeséltem, azt mondta hogy azért mert ugyan elnyomom magamban, de szerelmes vagyok a srácba. Lehetséges? Barátilag tekintek rá, barátilag hiányzik, ja és mindkettőnknek van párja! Egy barát is hiányozhat, akivel szeretek lenni, és a hangját hallva így is lehet jóleső érzés hogy nem vagyok szerelmes belé, jól gondolom??okt. 23. 08:45
11/12 anonim válasza:
8-as, teljesen egyetértek! Nincs senkinek olyan univerzális párja, hogy mindent kielégítsen. Mi magunk sem vagyunk azok.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! Nem vagyok szerelmes azt tudom! Amúgy jó pasi, ezt mondtam neki már, de nem akarunk töbet egymastól, mert ugye a barátság az barátság!!!
okt. 23. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!