Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Melyik programra mennétek el?

Melyik programra mennétek el?

Figyelt kérdés

Van két megígért programom a mai napra, de egy időben lenne mindkettő.

1: Egyetemi társakkal burgerezés. Még csütörtökön beszéltük meg, hogy vasárnap megyünk burgerezni, de senki nem mondott semmit, hogy ez hol is lenne és mikor. 2 órája bejelentették a chatcsoportban, hogy akkor 7-kor és a város másik végén (1 óra tömegközlekedés innen). Az is igaz, hogy az én hibám is volt hogy nem kérdeztem meg előbb. Egy veszélyesebb külföldi város és sötétedés után kint lenni nem a legjobb ötlet. Meg nagyon drága, 15 eurós burgerező, amit most nem nagyon engedhetek meg magamnak.

2: Stream egy haverommal. Minden héten pénteken, szombaton és vasárnap 7-től streamelek egy videojáték kihívást, amit 10 hónapja nem tudunk kivinni. A streamet az égvilágon senki nem nézi, haverom pedig sokszor késik 1 órát, tehát néha csak úgy várok rá a gép előtt. De ez véletlenszerű, van hogy nem késik, van hogy 1,5 órát is akár.

Te melyikre mennél inkább? Melyiket mondjam vissza?

okt. 20. 14:47
A kérdező szavazást indított:
Burgerezés!
Streamelés!
20 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Keresnék inkább valami értelmes elfoglalságot ezek helyett.
okt. 20. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit elobb megigertem
okt. 20. 15:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit elobb megigerek,arra megyek el. Az illem igy diktalja.
okt. 20. 15:04
 4/10 A kérdező kommentje:

Nehéz megmondani mit ígértem meg előbb.

Azon gondolkodtam még, hogy elmehetek mindkettőre, max a streamelést késleltetem. Hátha belemegy haverom.

okt. 20. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as egyezek.Meg ha mar eligerkeztem akkor van is kedvem menni igy a tobbi program az amit halasztok.
okt. 20. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
3-as vagyok. Majd az elet megtanitja,ha lekopnak rolad az emberek,h illett volna viselkedni.
okt. 20. 15:17
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
egyikre se
okt. 20. 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem engedheted meg magadnak a burgerezőt, akkor szólj. A másik programot sem muszáj választani. Tedd át őket, vagy csak mond le.
okt. 20. 15:31
 9/10 anonim ***** válasza:
17%
Jó ökör program mindkettő
okt. 20. 17:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kajálást nem lehet megoldani neked közelebbi helyen?
okt. 20. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!