Egy lány barátom el akar jönni velem egy programra, de a párja haragszik rám is, meg rá is emiatt. Ilyenkor mit tévő legyek?
Az a lényeg hogy holnap munka után mennék fotózni egy helyre (tőlem 45 perc kocsival). Az egyik munkatársnőmnek ezt elmondtam már a hét elején hogy mit tervezek, ő meg ezen tökre belelkesült, és mondta hogy jönne velem, mert ahová megyek, ott még nem járt, meg jól hangzik a dolog amit csinálnék, úgysincs dolga otthon, stb. Viszont amikor ezt közölte a párjával, hogy elkísérne (nem laknak együtt), az tökre kiakadt, és most rá is meg rám is haragszik, úgy, hogy én még nem is találkoztam vele sosem.
Én nem vagyok semmi rossz elrontója, ha akar jöjjön, csak most ezt nem tudom hová tenni hogy azért neheztel rá, mert velem eljön valahová kb egy órára. Nem akarok tőle abszolút semmit, kollégák vagyunk, ő kb két hónapja van a cégnél, egyébként kedves és közvetlen, szoktam vele beszélgetni munkán kívüli dolgokról, de nem hiszem hogy ez akkora bűn lenne. Vagy inkább mondjam neki hogy ne jöjjön velem? :D Nem akarom hogy esetleg neki kára legyen ebből, vagy hogy a párja meglincseljen.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
"Ti mit csinálnátok a helyemben?"
. Mint erősen művészi beállítottságú ember, a legkevésbé sem szeretném, ha egy kollegina a nyakamban lihegne, miközben én az ihletet keresem vagy a technikai megoldással vacakolok csak azért, mert ő még nem járt ott. Nem tudnék rá figyelni, nem is lennék jó társaság, talán még ő is rosszul érezné magát.
Hacsak nem akarnám megdugni.
4) ebbe mondjuk nem gondoltam bele. Visszagondolva, valóban a gondolataimba vagyok merülve, amikor fotózom, holnap felvázolom neki hogy szar társaság vagyok olyankor.
Egyébként ebből a szempontból nem az esetem. Szimplán csak jófej. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!