Hogy lehetne megszólítani ezt a srácot barátkozás céljából?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit mostanában gyakran láttam, kutyát sétáltat az épület közelében ahová edzésre járok. Fogalmam sincs hány éves, 27 körüli talán. Nekem nincsenek barátaim és nem megy a barátkozás. Régóta járok edzésre, de nem tudok miről beszélni és nincs mit mondanom, sajnos így nincsenek ott se barátaim. Gondoltam valahogy meg kéne szólítani ezt a srácot vagy valami. De nem tudom hogy szokás normálisan. Például ha keresnék egy utcát akkor megtudnám szólítani és akkor legközelebb már köszönnénk és akkor egy következő alkalommal hozzám szólna és beszélgetnénk néha. Csak az a baj, hogy látja, hogy jól ismerem a környéket ezért ezt az opciót nem tudom használni és más lehetőséget nem tudok elképzelni. Tudnátok normális ötletekkel segíteni, hogy az utca keresésen kívül hogy lehet felvenni a kapcsolatot vele? Fokt. 16. 12:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem a teremben sokkal könnyebb barátkozni
2/6 anonim válasza:
És mivan ha ő nem akarja hogy megszólítsd?
És mivan ha a következő alkalommal nem szólna hozzád mert nem akar barátkozni?
3/6 A kérdező kommentje:
Honnan lehet tudni, hogy akarhat-e barátkozni, beszélgetni vagy sem? Mivel mindig egyedül láttam, eddig arra gondoltam lehet neki sincsenek barátai. De belegondolva, lehet, hogy egyszerűen szeret egymagában lenni, akár az is lehet , hogy csajozási szándékkel sétál, bármi lehet. Sajnos a teremben nem tudok miről beszélni, pedig nagyon rajta vagyok mostanában, hogy végre barátkozni próbáljak. Ott az is nehéz, hogy megszokták, hogy én vagyok, aki csak köszön, részt vesz az edzésen és aztán megy. Emiatt úgy érzem, hogy ahol még nem ismernek könnyebb lenne ott megpróbálni valahogy nyitni mások felé. Ti nem szoktátok megszólítani valahogy ha valakit már sokszor láttok az utcán? Ha igen milyen témával? Vagy tolakodó csak így megszólítani valakit?
okt. 16. 14:11
4/6 anonim válasza:
Pedig ott könnyebb, mindig köszönsz azoknak akiket gyakran látsz és mikor van lehetőség megkérded tudsz e segíteni aztán már is van egy edző társad
Aztán van közös téma hogy milyen felosztásban edz, hogy kajál bármi
5/6 anonim válasza:
Aztán járhattok ugyan akkor, motiváljátok egymást és nem ragadsz a súly alá és barid is lett
6/6 anonim válasza:
En mar szolitottam le sracot, masnap ram se nezett
Azota nem szolitottam le senkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!