Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen jelei vannak annak,...

Milyen jelei vannak annak, hogy egy barátod irigy rád?

Figyelt kérdés

okt. 15. 20:13
 1/4 Metionin ***** válasza:
100%
Az enyém pl. elhallgatott előlem olyan infókat, ami hasznos lett volna pl. szerzett valakitől tételsort, miközben tőlem elvárta, hogy az ilyet megosszam vele és folyton másolta a jegyzeteimet. Ha egy zh vagy vizsga nekem sikerült vagy jobb lett, neki meg nem, akkor duzzogott. Pofákat vágott, amikor jó választ adtam egy kérdésre. A tanulmányi dolgaimra volt irigy, ezért ilyen egyetemi dolgokkal kapcsolatban simlizett. Bár gimiben is volt 1-2 ilyen húzása, hogy pl. kihirdettek egy versenyt amikor hiányoztam és nem szólt róla nekem, mert félt, hogy jelentkezek és nyerni fogok. Csak akkor még nem figyeltem fel rá, csak egyetemen.
okt. 15. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy barátnőm, aki középiskolában kezdett rám irigykedni. Osztálytársam amúgy. Abban látszott meg, hogy mikor lett pasim, és ő szingli volt, folyton sírt a wc-ben, ha a srác csak belépett egyáltalán az osztályterembe és mindig el akart harcolni mellőle. Aztán arra volt féltékeny, hogy én jó tanuló vagyok. Ott csak megjegyezte, hogy milyen könnyű nekem. Aztán mondogatta nekem is és másoknak is, hogy mekkora egy senkinek érzi magát mellettem. Mára már ott tartunk, hogy a közös barátokat inkább magának akarja tudni, ha én nyitok a többiek felé, máris ugrik, hogy csak vele legyen foglalkozva.
okt. 15. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szintén gimis barátnő:

a sulit szürke kisegérként kezdtem, amin gimi közepére sikeredett jó irányba változtatni, neki azonban nem. Ő erre volt féltékeny, illetve a tanulmányi eredményeimre és iskolán kívüli tevékenységeimre. Jött tőle elég sokféle dolog: voltak eleinte apró odaszúrások, szarkasztikus megjegyzések, amik a végére már kifejezetten erősek is lettek. Ha valaki megdicsérte valamimet a jelenlétében, minden túlzás nélkül 1 héten belül már neki is lett olyanja. Amikor valamelyik számonkérésre jobb pontot, jegyet kaptam, mint ő, ő is arcokat vágott, duzzogott, néha csapkodott is. Vagy a tanárt szidta, vagy olyanokat mondott, hogy "csak szerencsém volt".

Amikor másokkal beszélgettem, odament ő is, és vagy semmivel sem törődve szólongatni kezdett, vagy egyszer csak teljesen magára terelte a szót. Vagy, ha nem ment oda, akkor szólongatott, hogy menjek én oda hozzá.

Arra a pontra is eljutottunk, amikor már vagy az én eredményeim húzta le, vagy inkább rálicitált a sajátjával. A jéghegy csúcsa az volt, amikor elterjesztett rólam jókora és alaptalan hazugságokat, hogy mások szóba se álljanak velem, hogy csakis ő maradjon nekem. Szerencsére visszafelé sült el, de az volt az utolsó csepp.

okt. 17. 09:51
 4/4 anonim válasza:
nagyon egyszeru nalam a sikereimnek sose orult,pl mindig mikor tok szep ruhakat kaptam amiket sokan megdicsértek mindig odaszólt valami bunkosagot.ha esetleg elértem valamit az elet teren o mindig le akart benne gyozni a folyamatos versenyszellemet ereztem.egy ideig meg turheto de 1 ev utan mar faraszto lett,önbecslesedet ronthatja
okt. 19. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!