Elegem van abból, hogy folyton be kell számolnom arról, hogy mikor mit csinálok. Mit tegyek?
Ez még lemaradt.
Hozzáteszem, hogy én sem vagyok könnyű eset. Elég makacs vagyok és a tipikus ",nekem ne mondja meg senki mikor mit csináljak", viszont visszafogom magam.
#2 Nem anotalkozom.
#3 Jogos a kérdés, viszont a mi kolink ilyen apartman szerű. Jóval élhetőbb, mint a többi nagy egyetem kollégiuma. Szabadság meg az, hogy távol vagyok kicsit a szülőktől és megtanulhatok önállósodni.
az önálló élethez sajnos hozzátartozik a felesleges, idegesítő emberek leépítése is.
az, hogy anyu kérdezgeti, hogy hol voltál, mert izgul, az egy dolog. de egy barátnő ilyet nem csinál, mert nem azért kérdezgeti, mert félt, hanem mert ő a seggét sem hajlandó felemelni a kanapéról, és irigykedve fantáziál, hogy miközben te óriáskukis négerekkel hemperegsz kaszinók titkos szobáiban, ő max. tinderen húzza közben balra a gálvölgyit
Önmagukba állandó jelleggel visszatérő válaszokkal le tudsz bárkit szoktatni arról is, hogy egyáltalán megkérdezzen, - nemhogy indiszkrét stílusban nyomuljon. Amikor hétvégén elmész két napra és a 15. kérdés után is azt a választ kapja valaki, hogy túrázni voltál - ugyanabban a hegységben, mint az azt megelőző 14. alkalommal, - nyugodj meg, le fognak szokni a kérdezgetésről, mert legkésőbb, a 38. szemeszter végére rájönnek, hogy teljesen felesleges erről kérdezgetni téged.
Nem annyira bonyolult ez, mint amilyennek tűnik elsőre. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!