Egy jóképű, inteligens, jó kiállású fiatal cigány sráccal összejönnétek magyar lányok?
Én igen
Az én párom nem az, szeretem, de neki nincs kötődése a családhoz, a saját családtól is fél. Nem érti, miért tartom én számon a családfámat, miért gyújtok gyertyát a halott rokonok születésnapján.
Néha belegondolok, hogy ezeket egy cigány fiú értené
Persze, nekem magyar nem is kene. Egyreszt azert amit az elozo irt, csak nekem sincs igazan csaladom, es jo lenne ha legalabb a ferjemnek lenne osszetarto csaladja, kisgyerekek, stb
Masreszt a magyar palik nagy resze nem igazan tudja mi egy ferfi dolga a csaladban, en nem nagyon tudnek felnezni rajuk
Az a probléma, hogy Romának Roma a párja, 11-es és a 12 -es ben leírtak miatt is.
Láttátok a "Farkasokkal táncoló" c. filmet? Na abban nagyjából meg lehet érteni hogy miért van ez az egész a Romák és a nem romák között.... Remekül demonstrálja a különbségeket... A film nem nagyít fel semmit, rettentő reális!
Egyébként meg az ilyen kérdések nem jók másra, csak arra, hogy folyamatosan szem előtt tartsa a Roma/fehér ellentéteket, hogy ezzel szítsa a negatívumokat... Elég átlátszó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!