Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg ennyire fontos a...

Tényleg ennyire fontos a megfeleés?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm, sőt a legjobb barátnőm. 35 évesek vagyunk mindketten. Házasságunk mindkettőnknek tönkre ment. Barátnőm élvezi a szingli életet. Folyamatosan tölti fel magáról a képeket a netre, ahol a mell, fenék kint, pucsítva stb. Próbálom neki magyarázni, hogy ez nem jó, mert ezzel azt mutatja, hogy könnyű préda. De közölte, hogy neki kell a megerősítés, hogy kapja a szíveket a képeire. Én ennek az ellenkezője vagyok. 1-3 havonta töltök fel magamról bármit is. Na most, mivel a legjobb barátnőm, akivel együtt sírtunk, és nevettünk, akivel folyamatosan fogjuk egymás kezét, tudja, hogy van egy férfi, aki engem megfogott. Nem akarok újra férjhez menni, egy ideig megállapodni sem szeretnék, de ennek a férfinek élvezem a társaságát. Nagyon is. Tudja, hogy ez a férfi, imádja a nőket falni (ezért sem gondolom, hogy mellette állapodnék meg, de most jól érzem magam vele). Megkértem, hogy őt hagyja meg nekem. Elmentünk együtt szórakozni barátnőmmel, aki közölte, hogy “leakar vele feküdni”. Elmondani nem tudom, hogy mit éreztem. Majd kimagyarázta másnap, hogy csak az ital mondatta vele. Közölte, hogy “letöröltem az ismerőseim közül is” (nem is értettem, hogy miért voltak ismerősök). Múlthéten viszont elszólta magát, hogy “összefutottam vele véletlenül, és meghívattam magam vele egy kávéra, de elmondtam neki, hogy semmi nem lehet köztünk, viszont az ingyen kávét szeretem”. Nekem olyan volt, mintha szíven szúrtak volna. Ma úgy volt, hogy találkozunk a férfival, de írta, hogy nagyon fáradt, ne haragudjak napoljuk el. Persze, semmi akadálya nem volt. Barátnőm pedig este mondta, hogy “korán kell kelnie reggel”, kérdeztem, hogy miért, de értelmes választ nem kaptam “mosnom kell”….De a női megérzésem mást súg. Megnéztem, ismét ismerősök lettek a facen. A férfi nem tudja, hogy barátnőm tud rólunk, de ugye barátnőm tudja, hogy nekem fontos ez a férfi, viszont nagykanállal falja a férfiakat. És van egy olyan rossz érzésem, hogy nem annyira fontos a barátságunk neki, hogy őt meghagyja nekem. Nyilván a férfit nem kérdezhetem meg, hogy “Bocsi, de vele találkoztál?”, mert semmi közöm úgymond hozzá, barátnőm, meg a “leakarok vele feküdni”, és a “kávéztam vele” mondatok után elvesztette a bizalmamat. Teljesen. Jelenleg össze vagyok zavarodva. Lehet, hogy csak én fújom fel a dolgokat, és semmi nincs köztük (erre semmi esélyt nem látok!), de valahogy szeretném ezt megtudni, hogy mi zajlik a hátam mögött köztük. De nem tudom, hogy hogyan kellene? Nyilván barátnőm hazudik (már itt, hogy ismerősök lettek újra facen elbukott az egész, a kávézasról ne is beszéljünk!) A férfit sem kérdezhetem meg, mert nyilván ha van is köztük valami, azt már rég lefixálták, hogy nekem semmit nem mondanak. Nagyon becsapva érzem magam…Aki volt ilyen helyzetbe tudna segíteni? Nem vagyunk már az óvodába, de jelenleg esküszöm, hogy úgy érzem magam emiatt…

okt. 1. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem engedd el ezt a barátságot. Már nagyon külön utakon jártok, és bunkóság amit művel, hogy ugyanazzal a férfival szeretne valamit akivel te is, még ha nem is komoly de akkor is. Másfelől minden joga megvan erre a barátnődnek, de lehetne annyi empátiája feléd, hogy nem teszi ezt meg. Szerintem versenyezni akar veled, különben nem mondta volna el a pasival való kávézást, meg szerintem részegen is elszólta magát. Engedd ezt el, a pasit is. Ha a pasi megmarad az életedben, akkor azzal fogod kínozni magad, hogy mi történt köztük. Legyél te az okosabb. Nem barátnő az ilyen, akinek semmi együttérzése sincs a másik felé.
okt. 1. 15:38
 2/6 Katona Dius ***** válasza:
Ahogy egyes is írja. Nyilván felnőttek, szabadok, azt csinálnak, amit akarnak. De ha "barátnőd"-el előre lebeszélitek, hogy azt a pasit te akarod és ő rábólint, akkor igen nagy tahóság ezek után ráhajtania.
okt. 1. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:

A csávó össze vissza dug, a barátnőd gondolom örömmel megdugja. A barátnőd meg elég ingyenélőnek tűnik, ingyen kávét szereti.. meg persze végig kamuzik neked valszeg.

Nem tudom. Te olyan férfi iránt taplalsz érzelmeket aki "falja a nőket". Értem hogy nőként ezek inkább menő dolgok, és jó élmény hogy veled beszélget az akit sok más nő is akar, de ha nem a barátnőddel fekszik le akkor majd mással. Iszonyú könnyű elcsalni a fejét, dugni akar.

Szóval két ösztönlény van, akik barmit félre tesznek hogy dugjanak, te pedig próbálod ezt kezelni, iranyitani. Nem hiszem hogy lehet vagy lenne beleszólásod. Én elengedném ezt. De persze talán túl ellenállhatatlanul jó pasi, és megeri érte szenvedni.

okt. 1. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Mit látsz te ebben a férfiben?
okt. 1. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a barátnődet veszem, arra azt mondanám hogy mond el neki őszintén mit gondolsz. Hogy csalódtál benne, mert ha megígérte hogy nem hajt a palira aztán mégis, akkor jogos a neheztelés. Talán kicsit megtartanám a távolságot és megnézném mit kezd a helyzettel.

Bár, ez esetben amit leírtál, talán azért nem venném véresen komolyan a dolgot, ezt a palit. Kell neked egy átverés? Nem ér annyit! Pláne, ha tényleg kavarnak a háttérben ők ketten. Meghagynám a helyedben a barátnődnek.

okt. 2. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Azóta kiderült, hogy semmi nem volt köztük!

Viszont barátnőmmel, ha lehet ennek nevezni, megszüntettem a kapcsolatot…azután, hogy (még jelenelg) a Férjemre is rámozdult. Ez nekem nem fér bele.

nov. 3. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!