Tényleg ennyire fontos a megfeleés?
A csávó össze vissza dug, a barátnőd gondolom örömmel megdugja. A barátnőd meg elég ingyenélőnek tűnik, ingyen kávét szereti.. meg persze végig kamuzik neked valszeg.
Nem tudom. Te olyan férfi iránt taplalsz érzelmeket aki "falja a nőket". Értem hogy nőként ezek inkább menő dolgok, és jó élmény hogy veled beszélget az akit sok más nő is akar, de ha nem a barátnőddel fekszik le akkor majd mással. Iszonyú könnyű elcsalni a fejét, dugni akar.
Szóval két ösztönlény van, akik barmit félre tesznek hogy dugjanak, te pedig próbálod ezt kezelni, iranyitani. Nem hiszem hogy lehet vagy lenne beleszólásod. Én elengedném ezt. De persze talán túl ellenállhatatlanul jó pasi, és megeri érte szenvedni.
Ha a barátnődet veszem, arra azt mondanám hogy mond el neki őszintén mit gondolsz. Hogy csalódtál benne, mert ha megígérte hogy nem hajt a palira aztán mégis, akkor jogos a neheztelés. Talán kicsit megtartanám a távolságot és megnézném mit kezd a helyzettel.
Bár, ez esetben amit leírtál, talán azért nem venném véresen komolyan a dolgot, ezt a palit. Kell neked egy átverés? Nem ér annyit! Pláne, ha tényleg kavarnak a háttérben ők ketten. Meghagynám a helyedben a barátnődnek.
Azóta kiderült, hogy semmi nem volt köztük!
Viszont barátnőmmel, ha lehet ennek nevezni, megszüntettem a kapcsolatot…azután, hogy (még jelenelg) a Férjemre is rámozdult. Ez nekem nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!