Barátilag ha megkérem a lány haveromat egy ilyen dologra ezt minden pasinak megteszik?
Nem, a legtöbb nő szemben áll a pasival, ha pedig el kell fordulnia, lepedővel takarja el a fenekét.
Amúgy ez az oka, hogy a lányok utcán szorosan a házfalakhoz simulva oldalazva közlekednek
Ha az utcán sétálok, mindenki a hátsómat látja aki mögöttem van, szóval... Ez önmagában nem nagy dolog.
Szeretnéd, ha csak neked mutogatná? :)
Értem. Köszi mindenkinek! De!
Annyi van a dologban, hogy ma délután beszélgettünk séta közben, és felhozta hogy nagyon szeret velem lenni, és azt is emlîtette hogy össze is jöhetnénk. Szóval....
mi mostanában ez a sok töketlen kérdés?
Komolyan, ha ez a mai nagy átlag, akkor inkább szűzen halok meg.
Ne haragudj, ha ennyire nem ismered sem a nőket, sem az embereket, akkor még hosszú út áll előtted egy párkapcsolatig.
Tudom, tudom, mindenki leszja már ezt, és nem is akarnak sem párok, sem kapcsolatban lenni a szó szoros értelmében, csak lenni egy másikkal, néha összefeküdni, aztán nézni ki a fejekből.
Semmit nem tudsz az emberekről. Hány éves vagy?
16
27 éves vagyok, de azelőtt mindig azt mondta hogy a legjobb barátja vagyok. El is fogadtam, nem közeledtem tiszteletben tartottam, míg most kiderült hogy többet akar. Bár mondta egy tapasztalt haverom hogy a csajok nem mindig azt mondják amire gondolnak, vagy amit szeretnének. Igaz is lett ebben az esetben.
27 éves vagy?
17 évestől is töketlen lenne ez a viselkedés.
Osztom #16 véleményét, ha ilyen az átlag fiatal, már dolgozó felnőtt férfi, aki egyébként egyedülálló és elvileg (?) a nőkhöz vonzódik - nos akkor kb. annak a nőnek lesz párja, aki leszólítja és randira hívja a férfiakat. Érdekes, 100 éve külön iskolába jártak a fiúk és a lányok, jóformán alig volt köztük kapcsolódás kamaszkorukban, mégis talpraesettebben közeledtek a nőkhöz.
Dehogy mondott ilyet a csaj, most csak próbálod szépíteni a dolgot a kis kamuddal. Persze pont megtörténik másnap a nagy csoda amint itt széjjel lettél oltva.
27?? Öcsém ez is kamu..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!