A barátnőm állandóan beleköt a haveromba, hogyan lehetne erről leszoktatni?
Én 21 éves vagyok, a barátnőm 20. Nem lehet azt sem mondani, hogy éretlen…(vagy de?)
A barátom, aki gyerekkorom óta a legjobb barátom, tudni kell hogy beszédhibás, dadog, és hadar is.
Párszor találkoztunk már úgy, hogy a barátnőm is ott volt.
Amikor a barátom beszél, a barátnőm folyamatosan kimondja helyette a szavakat, belejavít.
Most az lőtte el a pöttyöst teljesen, hogy “fogyatékosnak” nevezte, folyamatosan degradálja.
Rá is förmedtem. Most itthagyott.
Megkérdeztem, hogy mi baja van vele. A válasz mindig: “-Ja, semmi, mi lenne?!”
Mondtam már neki szépen, hogy legyen szíves ezt ne csinálja, várja végig, hogy elmondja. Igen, több idő, de várja végig. Én megszoktam már, nekem fel sem tűnik, de borzasztóan zavar engem is és a haveromat is, hogy állandóan beleköt, amikor találkozunk.
Csak el kellene így fogadni. Így is sok hátrányosság érte és éri emiatt.
A barátnőm szinte mindig rajtam csüng, így kb sosincs az, hogy nélküle mehessek bármerre.
Ezzel is kezdek már besokallni.
De szeretem.
Nagyon szeretném, ha befejezné. A barátom az egyik legfontosabb ember az életemben, és ez kölcsönös is. Nem fogom azt mondani, hogy nem találkozunk, mert itt a barátnőm is.
Mit tehetek ebben a sz-r szituációban?
Nincs itt nagy probléma, 2 dolog
1 Rakd tisztába a tényt, hogy ha a barátodat piszkálja az nálad olyan mintha téged bántana
2 Adjon neked saját időt és teret, ha nem ad akkor neked ez így nem fog menni (mármint valószínűleg tényleg nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!