Hány emberrel szoktál barátkozni egyszerre, hogy tudsz sok emberre figyelni, nem keveredsz bele, hogy mikor ki mit mondott stb.?
Amikor próbáltam barátkozni, akkor úgy 2-10 között. Mikor hogy, ki volt szimpatikus/érdekes éppen
(Aztán az más kérdés, hogy amúgy meg én krrvára senkinek se vagyok érdekes, így feladtam az egészet 🤷♂️)
De ja, sima ügy... ha belekeveredtem is, mi volt..? Elmeséltem egy jó sztorit a másik embernek, ennyi. Azt úgy észreveszed, hogy kivel jó neked... kivel van meg a közös hang elég hamar, és így könnyen megértitek egymást, és egyszerűen már nem gáz egy ilyen szituáció, ahol félreértesz valamit, hanem inkább csak egy beszédtéma, amiből jönnek az asszociációk, alapja ahumornak, új témáknak, információcserének... ha olyannal haverkodsz, akivel nem lesz lazulós a dolog, akkor... sajnálom, de jobb, ha más embert keresel. Akivel már a legelején is kínszenvedés egy beszélgetés is, az nagyon nem jó jel. Erőltetem sok ilyet, de nincs értelme, nem lesz változás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!