Szerintetek is gáz?
Csináltam egy kamu instát hülye névvel, amivel bekövetem a legjobb barátnőm. Ő meg rám írt hogy ki vagyok mondom neki te ki vagy később rájött hogy én voltam vagyis elmondtam neki. Írtam valami hülyeséget már nem emlékszem rá. És szerinte ez nagyon gáz volt elmondta mindenkinek hogy ilyet csináltam mit írtam neki, aztán azt beszélték hogy mindenkinél elástam magam ezzel.
Ő ugyanezt csinálta az egyik ismerősünkkel rá írt azt hülyeségeket beszélt neki.
Nézd meg azt a “hülyeséget”, akkor és valószínűleg abból kiderül, hogy gáz dolog volt vagy sem.
Elfelejtetted, gondolom..
#6:
Hogy lehet véletlenül álprofilt csinálni, véletlenül bekövetni valakit, véletlenül szavazásindító gombra klikkelni, véletlenül beírni a szavazás pontjait? 😏
Ha direkt g*ci vagy másokkal, te csak ne legyél már felháborodva a következményektől. 😀
Ultra gáz és gyerekes viseleskedésre utal, hogy valaki heccből csináljon kamu profilt, lecsekkollás kedvéért viszontreakcióra várva.
Önbizalom hiány lvl 99!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!