Menni v nem menni?
Baratnőméknek lesz az esküvőjük pár hét múlva. Kaptam esküvői ertesítőt, viszont meghívot nem, ami nem is lenne baj. Viszont említette, h vacsorára ha van kedvem mehetek.(mikor a pontos órát kérdeztem, h mikor illene menni, kicsit hablatyolt).. kerdeztem pár embert h ki kapott hasonló vacsora meghívást erre az eseményre, de eddig mindenki hivatalos az egész ceremoniara akivel beszéltem...
Ugyh most nemtudom h csak én vagyok így, h oda teblaboljak mint vmi luzer h "na jottem" mikor már nagyban folyik a mulatság...
Nem voltam még így, azért kérdezem...
Mi az az értesítő? Mit irnak rá? En azt hittem hogy csak meghívó van amin eleve rajta van a dátum, és a kezdési idő.
Még nem hallottam olyat hogy csak a vacsorára hivatalos valaki. Szerintem se menj így. Biztos csak azért mondta hogy ne legyen sértődés. És ne érezd rosszul magad. Neki kellett volna egyértelműnek lenni, nem homályban tartani téged. Ha megemliti hogy miért nem mentél, mond meg hogy azert mert nem kaptál meghívót.
Ha meg akart volna hivni akkor meghívó lett volna.
Nem gond neki ha elmész,de nem fogsz hiányozni,mert nem lettél meghivva.
Kicsit olyan,hogy összefutottatok az utcán,aztán hello rég láttalak...bla bla..gyere el az esküvőmre,persze szivesen látunk.
Szóval nem mennék.
Alap élet szabály, ha nem hívnak akkor nem mész, tökmindegy hogy kicsodád az illető. Lehet a barátnő vagy annak a szülei vagy férj valamiért nem akarja hogy ott legyél. Vacsorára sem kaptál pontos időpontot szóval valószínű hogy fukarkodnak és úgy vannak vele hogy minden barátnőnek azért nem kell idejönni hogy egyen/igyon...
Helyedben ha a barátnő megkérdezi hogy akkor jössz-e azt mondanám hogy mivel basztál pontos időpontot adni így beszerveztél más programot !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!