Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet illedelmesen...

Hogyan lehet illedelmesen leépiteni egy barátságot?

Figyelt kérdés
Egy kolléganőmmel jóban vagyunk, a munkahelyen mindig odajön beszélni és gyakran elmegyünk kávézni, de engem mindig lehúz mert semmiről nem beszélünk csak a bajairól, meg engem is lesajnál. Utána mindig olyan nyomasztó érzés fog el. Az utóbbi időben már kezd elegem lenni. Hogyan léphetnék ebből ki, nem akarok vele többet kávézni, és a munkahelyen se akarok vele beszélni, nem is egy részlegen dolgozunk, csak szünetben megtalál mindig és odajön, hiába kerülöm.

szept. 14. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
szept. 14. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem illedelmesen. Úgy nem lehet. Arrébb mész, ha odajön, rá se nézel, foghegyről 1 szóval válaszolsz. Ha rákérdez, miért, megmondod az igazat.
szept. 14. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Illedelmesen nem lehet ha a masik nem erzi egy ideig tuske fog maradni benne
szept. 15. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Te nő vagy pasi vagy? Nekem ugyan ez volt a szitu, lefárasztott, szívta az energiámat, sőt még a bajai mellett a pasi ügyeiben is tőlem várt segítséget. Volt mikor össze is akart velem jönni, (én pasi vagyok) de mondtam neki hogy nem menne köztünk a kapcsolat! Na de.. Szépen lassan kezdtem eltávolodni, más csajokról beszéltem neki, hogy randim lesz, mással is kávézok, amit látott is., aztán ahogy telt az idő, már nem éreztem lelkiismeret furdalást, ha azt kellett mondanom hogy bocsi de most nem érek rá!
szept. 16. 08:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Számomra is egy energia vámpír volt már.. Kicsit naiv ember vagyok , sok mindent nem vettem észre vele kapcsolatban sajnos, de a többi kívülálló ember ráébresztett az egészre ..Aztán csak történnie kellett egy valóban nyomós oknak (a sok közül),amivel szinten fájdalmat okozott számomra. Eldöntöttem másnap hogy átmegyek hozzá és tisztáznom kell vele a dolgokat , vissza menőleg is , amikért nem szóltam neki soha, de rosszul estek attól függetlenül . Igazából nem tetszett neki az egész , kikérte magának.. Azóta nem beszéltünk , igazából annyit nem mondott hogy ne haragudj , nem vettem észre hogy ilyen lettem , vagy hogy esetleg túl sok vagyok számodra , vagy sokat kerek stb… ezekkel nincs is baj, csak ha számomra kellett volna segítség akkor nem volt ott soha.Neki bármilyen baja volt mindig tudott rám számítani , segítettem neki mindenben amiben tudtam , de ez minden csak egy oldali volt . Nem keres, nem ír …tehát ő van úgymond meg sértődve , és itt látszik hogy számára valóban semmit nem ért ez a barátság ..

mindenki örül ennek körülöttem , hogy megszabadultam tőle .. igazából a cél az volt hogy észre vegye magát és változzon.. de ő eltűnt , tehát sose volt barát …”2019-óta voltunk barátnők “

Ha viszont őszintén beszélsz vele, megfogja érteni , ha meg nem akkor csak örülj neki, mert többet nem idegesít akkor .. Nyilván nem alpárian kell vele közölni , hanem szépen érthetően , ha úgy van célozni arra hogy most te egy kis magányra vágysz stb…ha meg ezt így se érti ,akkor csak legyél őszinte , az igazság sose fájjon .. inkább legyél őszinte mint alpári és hazudj neki.

szept. 17. 04:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy férfi vagyok. Azért írtam, hogy egy csajt nem lehet durván leépíteni. Nagyon lehúz meg lesajnál, úgyhogy valamit mégis kell tenni.
okt. 5. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:

4 vagyok

Szép lassan építsd le, én is így csináltam, ne hagyd magad.

Ha keres mond neki hogy bocsi de most nincs időd, sok a munka. Nekem 6 hónapba fájt, egyre kevesebb beszélgetés stb, mintha hihűlt volna a "barátság". Belátta ő is. Lett pasija, most neki sírja el magát legalább! Beszél a pasis dolgairól is?

okt. 7. 10:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Legjobb az oszinteseg,azzal nem hitegetjuk a masikat
okt. 7. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!