Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt- e olyan esetetek baràtsà...

Volt- e olyan esetetek baràtsàgban hogy hosszabb ideig nem beszéltetek?

Figyelt kérdés
És sikerült rendezni a konfliktust majd újból jó viszonyt tudtatok kialakítani?
szept. 10. 12:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után? 1 hónap? 10 év? Miért baj, hogy nyitna feléd? Valamilyen lépést csak tett, ha úgy gondolod, hogy "szivárogna vissza". Lehet, hogy most adna magyarázatot. Attól még nem kell újra barátoknak lennetek, sőt. De ha ez a kérdés megszületett, akkor téged ez még foglalkoztat, lehet, hogy a lezárásban is segítene ha beszélnétek. Persze legyél résen. Mennyi ideig voltatok barátok?
szept. 30. 17:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem szerettem volna akkor mrgszakitani a baratsagot,elo seb volt szamomra.Lehet adna magyarazatot vagy nyitott lenne errol beszelgetni,de az iranyba még nem tett lepest.Sokàig fajt volna hogy nem akar a baratom lenni.Mostmar nem tudom...de hogy azert szallingozzo "vissza" hogy ne legyunk baratok,annak nem sok ertelmet latom.Akkot inkabb ne is jojjon.Viszont igazad van a lezarasban talan segitene vagy egy megujult baratsagban,mindenesetre maradt elvarratlan szal.Ket evig voltunk baratok Ez az eset jovo het vegen lesz egy eve hogy megtortent
szept. 30. 18:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Eros a gyanum,hogy mult honapban o szolt utanam az utcan mivel ot lattam,de akkor elfordultam mas iranyba es valaki szolt utanam hogy " Alljal mar meg".Ra ket hetre meg bejelolt tarsasagi oldalon.Nehany nap mulva egy programon szemtol szemben talalkoztunk mosolygott es koszont elore.Lajkolja vagy szivet dob a kepeimre.Kb.ennyi eddig a kommunikacio.
szept. 30. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!