Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért fordúlt el tőlem? Miért...

Miért fordúlt el tőlem? Miért nem keres?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom. Kb fél éve nagyon jóban lettünk. Ismertem előtte is már, de nem nagyon beszéltünk. Ő kezdett el keresni, írogatni először aztán összebarátkoztunk. Megbíztunk egymásban, ő is sok személyes dolgot, titkot elmondott amit csak nagyon kevesen tudtak róla...

Messze lakunk egymastól, de van rokona akihez szokott jönni, nyáron is itt volt 1 hónapot. Eddig minden nap írt, most viszont kb 2 hete hirtelen elkezdett megváltozni. Eddig ő keresett 70%-ban, most viszont szinte csak én kezdeményeztem, nem nagyon beszél semmiről, ha írok neki válaszol de röviden, van hogy közben lelép, vagy megnézi és órák múlva válaszol. Most ott tartunk, én direkt Nem írtam neki 3 napja és ő sem keresett.

Ez nagyon zavar, nem így ismertem meg, bánt a dolog, közel engedtem magamhoz... eddig úgy éreztem ő is engem...

Mit csináljak szerintetek? Mit kerdezzek tőle?

Nem bántottam meg semmivel.

szept. 9. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ezt majd megoldod te magad. Sok szerencsét. 😊
szept. 9. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Ne kérdezz semmit és őszintén azt kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb csalódása.
szept. 9. 17:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Rendben. :(

Csak azt nem értem mi változhat meg valakiben, hogy kb 1 hét alatt teljesen elfelejt, előtte meg nagyon jóban voltunk, napi szinten sokat beszéltünk. Én nem tudnék ilyen lenni ezért fura nekem.

szept. 9. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet lett valaki más aki lefoglalja, aztán ennyi. Az emberek jönnek-mennek az életben.
szept. 9. 19:05
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
Valami miatt kiábrándult belőled.
szept. 9. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos tapasztaltam ilyet csak kozel ket ev utan...a tippem ilyenkor van mas tarsasaga es valaki ilyenkor hatrahagy masokat.Az ilyeneknek lehet csak a gondjaik miatt kellettunk
szept. 15. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!